Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2020]

Ännu en vecka kan nu läggas till handlingarna, och denna vecka har vi bland annat bjudit på något så sällsynt som en recension av ett PlayStation Vita-spel. Bucket Knight (4/10) skvallrar väl dock mest om att det inte är några direkta stortitlar som släpps till den åldrande plattformen, men det är ju åtminstone kul att det fortfarande finns lite liv kvar i denna härliga handhållna konsol.

På den mer positiva fronten kunde Jonny glädjas åt den underhållande sjukhussimulatorn Two Point Hospital (8/10), som är den spirituella uppföljaren till det klassiska Theme Hospital.

I redaktionen går vi som vanligt på högvarv med diverse recensioner, och ett axplock av detta kommer vi att gå igenom här i våra helgplaner.

Martin hittar recensionsbordet

Här räcker det nog inte med att tvätta händerna ordentligt…

Det var länge sedan jag hade ett spel att recensera, och detta beror på att jag valt att minska min speltid till förmån för andra projekt i mitt liv. Men när det dyker upp ett FMV-spel som handlar om en attack med biologiska vapen där huvudpersonerna är inlåsta i ett laboratorium, kan jag inte tacka nej.

The Complex kommer därför att hålla min PlayStation 4 varm under helgen och förmodligen en tid framöver. Då titeln inte släpps förrän den 31 mars, får ni dock vänta ett tag på recensionen.

Jesper spelar bärbart och plockar troféer

Det går att välja om du vill ha CRT-effekt på eller av.

Det är nästan läge för ett kors i taket då jag på kort tid håller på att spela Explosive Jake, ännu ett PlayStation Vita-spel. Recension kommer inom kort.

På PlayStation 4:an gör jag ett ryck i min troféjakt och städar lite i mappen med spel som jag har tänkt ta platina i. Det är en salig blandning och det blir nog Gem Smashers, Path of Sin: Greed eller Batman: Enemy Within som står på tur.

Jonny hänger med sin PS Vita

Viking i retroformat

Den här helgen kommer till stor del att tillbringas på resande fot. Det betyder i vanlig ordning att min PS Vita kommer att få jobba lite för omväxlingens skull.

Jag kommer troligtvis att alternera mellan metroidvania-hyllningen Axiom Verge (7/10) och det oerhört motståndskraftiga Völgarr the Viking, två spel som jag påbörjade för några veckor sedan men inte riktigt har tagit itu med sedan dess.

Väl på hemmaplan igen kommer jag nog att göra ett angrepp mot skämshögen, men vad det blir för titel därifrån är ännu oklart.

Men viktigast av allt, vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Marcus

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.