Chefredaktörens utmaning [Vecka 42]

Recensionshögen bara växer trots det faktum att jag har lyckats avverka ett par titlar denna vecka, men det är ju så hösten fungerar. Det har varit en salig blandning av intryck denna vecka med arkadracing i Mantis Burn Racing (7/10)kooperativa strider i Warhammer: The End Times – Vermintide och en tonsättande skjutarkampanj i Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

43. Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Det är nio år sedan som Infinity Ward revolutionerade förstapersonsskjutare på konsoler med detta lysande spel. Alla var något utbrända på att gång på gång återvända till andra världskriget varje år, och Modern Warfare var precis vad fansen ville ha. Produktionsvärdena var högre än någonsin förr, och många hakor placerades på golvet när det visades upp på E3-mässan.

Nyversionen av denna trendsättare är suverän ur ett tekniskt perspektiv, och kampanjen håller fortfarande väldigt hög klass. I dagsläget är bara kampanjen tillgänglig, vilket är varför jag inte kommer att skriva en recension riktigt än. I samband med släppet av Call of Duty: Infinite Warfare kommer även flerspelarläget att lanseras, och då kommer jag att skriva ihop mina intryck.

Kommentera