Jerrys platinautmaning: Nya utmaningar 2019

Det har gått ett år sedan jag påbörjade min platinautmaning för 2018, där fem utvalda titlar skulle spelas igenom och därefter belönas med en blå pokal. Jag fick ett bättre personbästa jämfört med föregående år, då jag tog sex platinatroféer.

Denna gång lyckades jag förbättra mitt årsbästa med elva priser av högsta rang, och jag genomförde en lyckad jakt på högsta priset i tre av mina fem förstahandsval. Jag inledde året med att hitta de kvarglömda troféerna i Grim Fandango Remastered, och avslutade året med en underhållande troféinsamling i Spider Man (10/10).

Jag värmdes av berättelserna i Life is Strange och Before the Storm, och att fotografera eller spraya graffiti var roliga tillägg. Om Far Cry 5 (9/10) var den roligaste platinan att ta, så var Friday the 13th: The Game (8/10) den mest enerverande eftersom jag fick slita i över ett år genom att fullfölja tusen matcher som Jason.

Ibland kan klassiska spel locka med annorlunda utmaningar, vilket jag fick erfara i Castlevania: Requiem (9/10) och flera troféer fick mig upptäcka tidigare okända platser. Men nu tänker jag sätta upp nya mål, och innan 2019 är över hoppas jag att ta platina i följande valda titlar, gärna även i andra spel.

Persona 5

Detta var ett av de spel som jag inte lyckades ta platina ifjol, men jag tänker ge Persona 5 (10/10) en chans till.

Persona 5: Dancing in Starlight

Varför nöja mig med en platina med Joker och gänget, när jag får möjligheten att knipa två? Musikaliska spel där dans förekommer brukar vara kul.

Until Dawn

Until Dawn (9/10) var också ett av mina val förra året. Jag lyckades inte att ta platinan, fastän jag påbörjade en genomspelning. Jag tänker inte ge upp jakten i denna välgjorda rysare.

Shadow of the Tomb Raider

Jag gillar att leta efter saker i Laras senaste äventyr, men den stora utmaningen blir att klara spelet på högsta svårighetsgraden.

Dead by Daylight

Jag har gått från Crystal Lakes mördare till en ensemble av andra galningar. Detta blir med största sannolikhet den platina som kommer ta längst tid att ta.

Bloodborne

Delar bland redaktionen jagar platina i Souls-spelen och jag vill inte vara sämre – därför ska jag göra ett kärt återbesök i Bloodborne (10/10)!

Jag kommer att skriva om mina framgångar i platinajakten under året, gärna även de spel som inte står med i denna lista.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.