Chefredaktörens utmaning [Vecka 2]

Efter förra veckans rivstart där jag avverkade tre spel har tempot som förväntat sjunkit en aning. En anledning till detta är att jag har återvänt till Fallout 4 (9/10)vilket förstås innebär en kopiös tidsinvestering och jag har ännu inget slut i sikte i detta långtidsprojekt.

Veckan har dock inte varit helt utan konkreta framsteg i utmaningen, och detta är tack vare mitt första recensionsuppdrag för året.

4. Assassin’s Creed Chronicles: India (PS4)

När du är påkommen är det lika bra att klyva allt som rör sig.

Inte det mest diskreta sättet att ta sig vidare, men effektivt oavsett.

Förväntningarna var höga efter att ha spelat Assassin’s Creed Chronicles: China (8/10) förra året då det kändes som en välkommen variation i en serie som inte ser speciellt stora förändringar från år till år. Denna andra del i Chronicles-trilogin bjuder, på gott och ont, på mycket av det som första delen gjorde men hade mått bra av att ha lite fler nyheter och överraskningar. Du kan läsa mer om Assassin’s Creed Chronicles: India (7/10) i min recension via länken.

Som det ser ut nu kommer vi snart att komma in i en riktigt intensiv recensionsperiod med massor av lanseringar i hela februari och mars, och jag passar därför på att fokusera så mycket av min tid som möjligt på att bli klar med Fallout 4. Jag vet dock hur pass dålig jag är på att följa huvuduppdragen i Bethesdas tidsfällor till rollspel, så vi får väl se hur pass bra det går. Jag tvivlar på att jag kommer att bli klar redan vid nästa statusuppdatering, men jag hoppas åtminstone vara en bra bit på vägen!

3 kommentarer
  1. motz motz
    • Johan Lindros Johan Lindros
      • motz motz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.