Troféjakten-summering [Vecka 3]

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

Nu är jag inne på slutfasen i mitt månadslånga projekt, och jag trodde nog aldrig att jag skulle kunna få så här pass många troféer. Förvisso har jag sjunkit så lågt som jag bara kan rent kvalitetsmässigt, men det känns ändå konstigt när jag sitter och stirrar på mina siffror innan Troféjakten och hur de ser ut nu.

Efter förra veckans miserabla upplevelse vände jag mig till licensspelen. Tack vare Activision, som bistod med en hel hög med spel, så kunde jag beta av det ena enkla barnspelet efter det andra, för att sedan avsluta veckan med en lite mer vuxen titel ämnad åt jaktfantaster. Förvånansvärt nog hade jag faktiskt ganska så trevligt stundtals med den senare titeln, vars rapport publiceras imorgon.

Under nästa vecka blir det uDraw-tema samtidigt som jag ska klara av ytterligare några licensspel. Majoriteten är åter igen inriktade mot barn, men jag tänkte också smyga in det lite mer barnförbjudna spelet Saw. Sedan får vi se om jag tänker nå botten genom att spela We Dare och Truth or Lies. Det kanske vore två lämpliga spel för avslutningen.

Men frågan är om jag ändå inte redan har nått botten. Jag införskaffade mig nämligen The Walking Dead till PS Vita, trots att jag redan har det till PS3. Pengar mot bucklor, med andra ord. Fast det ska endast spelas när jag är ute och reser. Du vet, det gäller att vara effektiv.

Avklarade spel

DreamWorks Super Star Kartz

SpongeBob Squarepants: Plankton’s Robotic Revenge

Shrek: Forever After

Cabela’s Survival: Shadows of Katmai (rapport kommer imorgon)

 

Pågående spel:

Sound Shapes

WRC 4

 

Avbrutna spel:

 

Statistik:

Nivå: 26 (-)

Procent: 85 % (+43 %)

Platinum: 37 (+4)

Guld: 326 (+20)

Silver: 1 130 (+38)

Brons: 4 443 (+42)

Trophies: 5 936 (+104)

Trophy-poäng: 136 545 (+4290)

Trophies per dag: 2,90 (+0,04)

Världsranking: 5 389 (+620)

Sverige-ranking: 32 (+6)

 

Hur har din troféjakt gått?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.