Troféjakten – Shrek: Forever After

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

Shrek: Forever After

Efter att filmerna gick från till botten på väldigt kort tid så är jag glad att filmstudion till slut fick hjälp av Dr Kevorkian att en gång för alla sluta upp med filmerna. Spelen lär ha dött under samma ögonblick, något som få lär sörja.

Tråkigt nog är det bara det lokala flerspelarläget som gör att detta kanske kan vara värt att spendera sina pengar på. Om du är själv kommer ditt tålamod att testas rejält av en bökig kontroll och enformiga slagsmål där du bara trycker på x-knappen. Shrek: Forever After skulle normalt sett vara ett spel som snabbt reas ut och glöms bort, men dess enkla Trophies lär säkert locka ett antal köpare – åtminstone på begagnatmarknaden.

Det finns inget som helst utmanande i spelet, utan det enda jobbiga är att du måste spela om alla banor (förutom den sista) eftersom du måste ha samtliga upplåsta förmågor för att hitta alla kistor och samlarobjekt på banorna. Eventuellt kan pengainsamlandet bli onödigt långvarigt, så mitt tips är att du inte handlar något förrän du kan köpa möjligheten att få fler mynt när du slår på fiender och objekt. Den har dessutom tre nivåer, bara så du vet. Efter det är det bara att shoppa loss enligt eget tyckande.

  • Antal Trophies: 36
  • Uppskattad tid : 6-8 timmar
  • Svårighetsgrad: 1/10
  • Svåraste trofé: 100 % Green Ogre (busenkelt om du vid din första bosstrid bara låter kompanjonerna få komma mot dig istället för att du jagar huvudmålet)
  • Enklaste trofé: Använd cirkelknappen med valfri karaktär
  • Jobbigaste trofé: Docks Complete (banan med flest kistor och hemligheter)
  • Tillbehörskrav: Två handkontroller

 

Jag använde mig av guiden från Playstationtrophies.org.

I dagsläget kan du endast köpa spelet i begagnat skick eller via import.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.