Troféjakten-summering [Vecka 1]

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

Precis som förväntat plockade jag en himla massa Trophies under första veckan i Troféjakten eftersom jag började med de enklaste och korta spelen (bortsett från Wonderbook-spelen, som ska betas av denna vecka). Under vägen gick det lite galet vid två tillfällen, där den ena gången var mitt fel och den andra gången på grund av spelets buggar. Därför blev det inte lika tidseffektivt som jag hade hoppats, men å andra sidan skulle det kännas konstigt om allt gick som på räls.

Under den här veckan har jag också börjat städa bort saknade troféer som jag nästan är klar med. Burnout Paradise (fortfarande det roligaste bilspelet från Criterion) har fått en platina samtidigt som jag har bättrat på läget i Sound Shapes. Bortsett från den sistnämnda titeln ska jag även ta mig av racingspelet WRC 4, som tydligen ska ha en väldigt enkelt platinumtrofé, under den andra veckan i troféjakten.

 

Avklarade spel:

Brothers: A Tale of Two Sons

Burnout Paradise

CSI: Fatal Conspiracy

Generator Rex

Toy Story Mania!

Trine 2

 

Statistik:

Nivå: 25 (-)

Procent: 88 % (+74 %)

Platinum: 30 (+5)

Guld: 290 (+21)

Silver: 1 050 (+66)

Brons: 4 273 (+78)

Trophies: 5 643 (+170)

Trophy-poäng: 127 095 (+5 940)

Trophies per dag: 2,78 (+0,07)

Världsranking: 6 653 (+1 011)

Sverige-ranking: 42 (+11)

 

Hur har din troféjakt gått?

Ett svar
  1. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.