Troféjakten – CSI: Fatal Conspiracy

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

CSI: Fatal Conspiracy

Telltale hyllas från alla håll och kanter just nu, men deras historik är minst sagt brokig. CSI: Fatal Conspiracy har stor potential, men förstörs ordentligt av dåligt röstskådespeleri, PS2-liknande grafik och en klumpig kontroll som skulle passa bättre på en tryckkänslig skärm eller med en mus. Däremot går det snabbt att ordna samtliga troféer om du har en guide vid din sida!

Att köra med en guide tar dock bort en hel del från den mer naturliga upplevelsen, så om du skulle kunna uppskatta spelet på något magiskt vis är det också ganska enkelt att lyckas klara en platina om du har lite mer tid över eftersom du kan spela om de fem fall som finns. Oavsett är detta ett spel att rekommendera för de som är ute efter enkla Trophies. De som också vill ha kvalitet kan leta vidare eller invänta fler rapporter från Troféjakten.

  • Antal Trophies: 26
  • Uppskattad tid: 6-8 timmar
  • Svårighetsgrad: 1/10 (om du har en guide) eller 3/10 (utan guide)
  • Svåraste trofé: Technically Perfect (100 % skicklighet i ett och samma fall)
  • Enklaste trofé: Thanks For Playing (se på öppningssekvensen)

Spelet går i dagsläget att köpa på PSN Store för 131.99 kr, medan det billigaste fysiska exemplaret (ej begagnat) går på 179 kr hos Webhallen.

Har du tagit samtliga Trophies i CSI: Fatal Conspiracy?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.