Vad spelar du i julhelgen? [Vecka 52 2020]

Vi börjar skymta slutet på detta år 2020, vilket är ett år som få kommer att glömma av många skäl. Förhoppningsvis har du åtminstone lite ledig tid nu i samband med julen för att återhämta dig mentalt, och kanske spela ett eller annat spel som har legat och väntat på din uppmärksamhet.

Vi tar visserligen ledigt på redaktionen mellan jul och nyår, men det innebär inte att PlayStation-konsolerna får ledigt. Här är vad som kommer att försiggå i julhelgen.

Jesper gör Grekland osäkert

Det är perfekt att ducka när minotaurerna försöker stånga dig och attackera när de blir trötta.

Jag har börjat spela Immortals Fenyx Rising (9/10) på min PlayStation 5 och älskar det än så länge! Det känns lite som ett kärleksbarn mellan Assassin’s Creed Odyssey och The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Förutom det så spelar jag Iris.Fall som släpps i början av januari och sannolikt blir en av bloggens första recensioner under 2021.

Jag blev klar med Sackboy: A Big Adventure (8/10) och Demon’s Souls (10/10), där det i det tidigare spelet räckte med eftertexterna och i det senare blev det en platinatrofé. Skulle det mot förmodan bli mer spelande förutom de jag nämnt, så faller nog lotten på Observer: System Redux eller Bugsnax.

Martin värmer upp

Nyåret måste ju firas i stil!

Förutom att fortsätta min fjärde genomspelning av Dead Island, kommer helgen bestå i varierande spelupplevelser. Jag börjar kika på nästa städprojekt i platinapåsen. Antingen blir det till att köra igenom en extra omgång i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (9/10) eller Simulacra (9/10).

Sedan måste jag värma upp inför nyårsaftonens spelsession av Burnout Paradise Remastered (10/10), vilket hör till traditionen.

Johan kommer att dra svärd

Snart få vi veta om Jin i hemlighet är Arthur.

Jag avvaktade med inköpet av Ghost of Tsushima (9/10) tills ganska nyligen, vilket jag är ganska nöjd med. Inte nog med att jag lyckades köpa det på rea, utan jag kommer även att kunna avnjuta det med högre bildfrekvens på PlayStation 5.

Mellan svärdfajterna kommer jag även att fortsätta med Tetris Effect, vilket är ett spel jag har blivit helt och hållet besatt av på sistone. Det är förstås ingen överraskning att Tetris är ett odödligt koncept, men detta kan vara den bästa versionen som någonsin har gjorts.

Vad planerar du att spela i julhelgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.