Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2014]

Det har nu börjat komma in en stadig ström med spel till redaktionen, men majoriteten av folket kommer av olika skäl att ta det relativt lugnt utöver dessa titlar. Istället blir det Jonas och Joakim som står för majoriteten av spelandet på fritiden.

Jonas går från enkelt till hyllat

En mysig saga i februarimörkret?

En mysig saga i februarimörkret?

Sedan några dagar tillbaka är Troféjakten över (eller?), vars rapportering sker till veckan, så jag ska istället hoppa in i de spel som aldrig testades men som har klumpats in i gänget bland förra årets bästa spel. Ni No Kuni, GRID 2 och Lone Survivor ligger högst upp bland dem.

Jag kan inte heller utesluta att det blir ett och ett annat besök i FIFA 14, speciellt om Arsenal fortsätter att tappa poäng och behöver få sina matcher omspelade via digital väg. En viss nyfikenhet gentemot Castlevania: Lords of Shadow-spelen finns också där, så jag får se var impulserna tar mig. Med facit i hand är det sällan som det faktiskt blir som planerat.

Joakim tar in på psyket

Läskigare än Zombeaver?

Läskigare än Zombeaver?

I helgen ska jag bli färdig med Outlast, om jag pallar. Mina nerver mäktar bara med spelet i kortare doser då jag antingen skiter i byxorna av skräck eller blir ganska allmänt illa till mods av allt kött och blod. Stämningsfullt och intressant är det i alla fall och om ett par dagar dyker min recension av spelet upp här på PSbloggen.

Utöver att hälsa på i hemsökta mentalsjukhus tar jag även en tripp till Azeroth, då suget att spela World of Warcraft än en gång blev allt för stort för ett par veckor sedan och kontot väcktes ur sin dvala. Varje gång jag återvänder slås jag av hur makalöst bra spelet faktiskt är. Åsikter om World of Warcraft tenderar i att drunkna i allt prat om hur beroendeframkallande det är, men jag spelar det enbart för att det är så förbannat välgjort och roligt. Så det så.

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

5 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. BubbelRegn BubbelRegn
  3. motz motz
  4. Macke86
  5. Mac_da_man

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.