Vad spelar du i helgen? [Vecka 5 2014]

Trots att vi numera sitter på spel såsom håret i Tomb Raider: Definitive Edition (PS4), Toukiden (Vita) och Danganronpa: Trigger Happy Havoc (Vita) så blir det jag som gör en soloinsats den här gången, då övriga i redaktionen sitter inlåsta i sina respektive skrubbar med en tjock-tv för att spela Dark Souls helt ostört. Vissa kallar det engagemang, andra vill erbjuda dem psykologisk hjälp.

Men vem är jag att döma – jag sitter ju trots allt och spelar titlar som jag antagligen aldrig skulle röra om det inte vore för Troféjakten. Vi får komma överens om att hela redaktionen är helt galna, fast på olika sätt.

Jonas jagar Trophies

shrek

Jag är i sluttampen med DreamWorks Super Star Kartz (PS3), och sedan hoppar jag vidare till SpongeBob Squarepants: Plankton’s Robotic Revenge (PS3) och Shrek: Forever After (PS3). Emellanåt blir det att spela vidare med Marvel Puzzle Quest på surfplattan och sedan svära under åtskilliga timmar åt att Arsenal lånade en reserv för det offensiva mittfältet istället för en mycket välbehövlig anfallare.

Det är vad vi har för oss, men nu vill vi veta vad du spelar i helgen?

8 kommentarer
 1. Joel Persson TehFnoRd
 2. Quint Quint
  • Simon Campanello Simon Campanello
   • Quint Quint
 3. Mac_da_man
 4. motz motz
 5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 6. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.