Vad spelar du i helgen? [Vecka 4 2015]

Idag är det inte bara fredag, det är dessutom lönefredag. Som bonus på detta träder Sonys kompensationsrabatt i kraft idag vilket innebär att du kan få tio procent rabatt på hela din varukorg i PlayStation Store. Det är dessutom sista helgen innan årets stora spel börjar dyka upp, även om Dying Light har råkat ut för en tråkig försening om du planerar att köpa det i fysisk form. Den digitala utgåvan släpps som planerat nästa vecka, men på grund av problem med distribution blir skivorna försenade i en månad.

Det är dock en senare fråga, nu ska vi istället fokusera på vad som sker i helgen.

Johan kämpar mot utomjordingar och androider

214490_screenshots_2015-01-21_00001

Ett rum fullt av ägg. Nu blev jag sugen på omelett!

I veckan som har gått har jag spelat ganska mycket Alien: Isolation (7/10) och har pendlat konstant mellan att älska spelet och högljutt stöna av frustration. När spelet är som bäst är det helt lysande och återskapar allt som gör filmen så magnifik, men ibland faller upplevelsen platt på grund av sparsystemet.

Det är en fin linje att balansera när sparsystemet ska vara en del av den täta stämningen och lite för ofta tvingas jag spela om sekvenser, vilket i sin tur tar död på atmosfären. Spelet är kanske lite för långt för sitt eget bästa, men planen är att bli klar med kampanjen i helgen.

Martin återvänder till…Minecraft och JRPG!

Redo för fantastiska strider med fantasifulla vapen? Japp!

Redo för fantastiska strider med fantasifulla vapen? Japp!

Äntligen får jag berätta vilket japanskt rollspel jag har fått äran att sätta tänderna i: Hyperdimension Neptunia Rebirth 2! Hittills känns det som ett stabilt rollspel med alla de rätta ingredienserna för min del, det vill säga bra röstskådespel, många lågnivåstrider och en flamsig berättelse.

Jag tänkte också fortsätta hacka lite sten i Minecraft, mest för att fortsätta guiden jag påbörjat men framför allt för att det fortfarande är så fantastiskt kul! Förmodligen startar jag en helt ny värld i överlevnadsläget och påbörjar resurssamlandet en gång till!

Skräckomelett, konsolkrig och fyrkantig överlevnad – det är vad vi sysslar med men…
Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. macke86
  3. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.