Sony detaljerar kompensationserbjudandet

Jag skrev för några veckor sedan om attacken mot PlayStation Network och nu har Sony berättat hur vår ersättning ser ut, ett tack för tålamodet. Självklart kan vi inte förvänta oss någon ersättning från gruppen som utförde attacken utan vi får glädja oss åt att personer som verkar ha varit inblandade eventuellt kommer att få sitt straff.

Spelare som har PlayStation Plus kommer att få sitt medlemskap förlängt med fem dagar, vilket motsvarar den tid nätverket låg nere och var onåbart. Drabbade kunder kommer att få ett mail av Sony som bekräftar att de får ersättningen samt visar det nya slutdatumet.

Som ytterligare plåster på såren erbjuds alla PlayStation Network-spelare 10 procent rabatt på ett inköp under förutsättning att detta sker mellan klockan 10:00 (lokal tid) den 23 januari fram till 10:00 den 26 januari. Det kan vara värt att notera att rabatten gäller på allt som du stoppar i kundvagnen, alltså inte bara ett spel. Har du sneglat på något speciellt spel som du bara måste ha eller har allmänt mycket att handla så är det definitivt dags nu!
Uppdatering: Koden för Sverige är 3E4MBKJTG6

Det finns givetvis en del undantag för rabatten. Du kan inte använda rabatten till att köpa prenumerationer på PlayStation Plus eller Music Unlimited. Det går heller inte att förboka spel och koden går inte att använda via PlayStation Vita eller PlayStation TV. Rabattkoden hittar du på PlayStation Store och den kommer även att dyka upp i ditt flöde om du följer PlayStation på Twitter.

Dags att tipsa andra läsare! Vad får inte missas? Vad måste köpas?

Mitt stående tips är såklart att stoppa både Hatsune Miku: Project Diva F och Hatsune Miku: Project Diva F 2nd i korgen innan du trycker på ”köp”!

 

 

4 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros
      • Quint Quint
  2. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.