Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2021]

Vet du vad? Jo, det är dags för helg igen och även om det verkar kunna bli någorlunda vackert väder i delar av landet, finns det såklart alltid en eller två anledningar till att inte lämna hemmet. PlayStation-spel är ju definitivt en godtagbar anledning för att missa en utehelg!

Du har säkert märkt att vi arbetat oss igenom en hel del titlar för recension, men det finns självklart många fler spel som vi håller på att utvärdera. Vi tänkte därför dela med oss av ett axplock av vad redaktionen jobbar med under helgen.

Johan reder ut brott i Yokohama

Yagami hade samma reaktion som jag när han såg vad som krävdes för att ta platinatrofén i spelet.

Jag har den senaste tiden varit djupt försjunken i den successivt mer invecklade berättelsen i Lost Judgment där jag ännu en gång bekantar mig med privatdetektiven Yagami. Dessa spel är en omfattade uppgift att recensera med tanke på bredden av aktiviteter som erbjuds, men planen är att nå slutet i helgen och erbjuda en sammanfattning av intryck och åsikter nästa vecka

Jesper tar en bergspromenad

Jag erfar att smygande oftast trumfar direkt konflikt.

Min resa genom Nordamerika fortsätter i Death Stranding: Director’s Cut med avsikt att recensera det. Det kommer definitivt att bli spelet jag fokuserar på under helgen även om jag har flera andra som ligger och pockar på min uppmärksamhet. Skulle jag behöva en paus kommer det sannolikt att bli demoversionen av Voice of Cards: The Isle Dragon Roars eller Kena: Bridge of Spirits (9/10).

Martin kopplar av och rider på synt-vågen

Jag tror att jag vet vilken låt jag spelar just nu…

Nu har jag inga fler recensionsspel att tackla för tillfället. Men det dök upp en förfrågan om att prova på ett nytt musik-tillägg till Synth Riders (9/10). Den här gången handlar det om supergruppen Muse och deras musikaliska storverk. Muse är en grupp som jag länge har beundrat och därför kommer jag att njuta fullt ut av att svaja eller kanske dansa till bland annat Starlight och Uprising.

Om det blir någon tid över för spel, tänker jag återvända till Bus Simulator 21 (8/10) där jag fortfarande har mycket att upptäcka.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.