Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2018]

Gissa vad? Det är fredag igen! Helgen lockar förföriskt med picknick i det gröna, skogspromenader, grillkvällar och andra uteaktiviteter. För oss PlayStation-spelare innebär dock ledigheten att vi äntligen kan stänga fönstren, duscha av allt pollen och bänka oss framför spelkonsolen.

Om du är sugen på en fantastisk upplevelse, åtminstone på det visuella planet, kanske Detroit: Become Human (6/10) kan vara något? Om inte android-öden faller dig på läppen, kan du delta i två jubileum under helgen där Friday the 13th: The Game (8/10) firar ett år och Overwatch (8/10) firar två. Glöm dock inte bort att fira mors dag också, det är ju ännu viktigare!

Jerry skördar mörka själar

En perfekt brasa. Här ska grillas, fram med käket!

Jag har tagit tag i recensionsexemplaret av Dark Souls Remastered och har dödats flera gånger av spelets aggressiva fiendeskara. Men jag reser mig från mina nederlag och tänker fortsätta detta barbariska korståg, i jakten efter mörka själar under helgen.

Jag tänker också ta en närmare titt på Single Player Challenges i Friday the 13th: The Game (8/10), som fick en stor uppdatering i torsdags.

Jesper jagar platinum

Häxans dal är verkligen förtrollande vacker!

Jag är helt klar med God of War (9/10) bortsett från den svåraste bossen i spelet. Det är bara den som står emellan mig och en platinatrofé. Jag har redan gett striden kanske 30 försök samt ett par timmar av mitt liv och jag tänker inte ge mig förrän jag har tagit hem segern.

Skulle jag bli klar kan det tänkas bli lite SingStar Celebration (5/10) som jag köpte på vårrea för 80 kronor eller Assassin’s Creed: Origins (9/10) som fortfarande ligger på skämshögen.

Martin: en hjärnskrynklare och en bolltuktare

Det där är jag; killen som hänger i ett snöre fastsatt i bollen. Jag har ofta ont i huvudet...

Det där är jag; killen som hänger i ett snöre fastsatt i bollen. Jag har ofta ont i huvudet…

Jag fortsätter mina intervjuer med patienterna i The Infectious Madness of Doctor Dekker. Det känns som att jag börjar närma mig slutet på själva berättelsen, och jag har identifierat flera misstänkta personer som kan ligga bakom mordet på doktorn.

Jag fick också möjlighet att recensera Yoku’s Island Express, vilket är ett charmigt spel som lånar lite från Rayman och blandar lite flipperspel i mixen. Förhoppningsvis kan du läsa min recension under nästa vecka.

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.