Friday the 13th: The Game får stor uppdatering inför årsdagen

Det har gått ett år sedan spelutvecklarna IllFonic lanserade sitt Kickstarter-projekt Friday the 13th: The Game (8/10). Jason Voorhees har varit flitig med sin machete under sin jakt efter rädda lägerledare på Camp Crystal Lakes olika områden.

Inför årsdagen får spelet en gigantisk uppdatering med massor av nytt innehåll, inklusive utmaningar för ensamma spelare i rollen som herr hockeymask.

Single Player Challenges består av tio nivåer där Jason, precis som i filmerna, ska mörda människor utan att bli upptäckt. Jag har personligen väntat på utmaningarna sedan spelets lansering och hoppas att Illfonic fångar filmernas känsla.

Spelet har omarbetats från grunden för att anpassa sig till den senaste versionen av Unreal Engine, vilket är ett krav inför de kommande dedikerade servrarna. Tills dess straffas osportsliga spelare med saltpoäng om de hoppar av en match, och hamnar i Salt Mines om de fortsätter att missköta sig.

Del 7-Jasons ändringar blir till det bättre.

Den nya lägerledaren Victoria gör entré i lägret och hon påminner mig starkt om Melissa från den sjunde filmen. Några andra tillägg består av en ny overall till Roy Burns, en ny animation för Jasons grepp och att de datorstyrda spelarna i Offline Bots blir smartare. Den stora uppdateringen ska släppas natten mellan torsdag och fredag, svensk tid.

Trailern nedan visar en bråkdel av utmaningarna, men jag vill göra dig uppmärksam på att klippet innehåller starka scener.

Ser du fram emot Single Player Challenges?

Ett svar
  1. Gustav (Community Manager)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.