Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2017]

Ibland är livet allt bra underbart! Jag var förutseende att ta ledigt idag och redan sedan i onsdags har livet känts lite som semester. Kanske är det det underbara vädret, eller bara det faktum att jag inte planerat något att göra? I vilket fall som helst är det riktigt skönt att möta den svenska sommaren lite innan det är dags för semester tycker jag!

Under veckan som gått, har vi fått en hel del smaskiga nyheter. Vad sägs till exempel om att CliffyB och hans studio Boss Key Productions släpper det efterlängtade Lawbreakers till PlayStation 4? Eller vad tycks om den alldeles nya rean som introducerades här om dagen på PlayStation Store? Det är en härlig tid att vara konsolspelare!

Nu är det dags att avslöja helgplanerna tycker jag!

Jesper låter udda vara jämnt

En och annan smutsig industrilokal med spår av våld förekommer i Get Even

Jag spelar actionthrillern Get Even med avsikt att skriva en recension. Dock får ni hålla er till tåls till midsommar då premiärdatumet flyttades fram i samband med händelserna i Manchester tidigare i veckan. Jag tror jag är alldeles i slutet av spelet och tänker spela klart det i helgen.

Förutom Get Even blir det platinajakt i form av skitspelet Orc Slayer som jag plockade upp på rea enbart för den rapporterade enkla platinatrofén. Varje session funderar jag på hur suget efter troféer kan vinna över de masochistiska förnedringskänslorna, men biter jag ihop en timme till så får jag det där belönande plinget i hörnet av skärmen. Jag har dessutom hittat tillbaka till Peggle 2, där jag insåg att det i skrivande stund bara fattas 16 regnbågar för att nypa platina där med.

På Vitan är det fortfarande Zero Time Dilemma (9/10) som gäller. Igår utsattes jag för en vändning i berättelsen som fick mig att plocka upp hakan från golvet. Ni som saknar Vita och vill njuta av detta mästerverk kommer att få chansen i höst, då det än så länge utannonserats i Nordamerika för ett släpp. Om det inte skulle leta sig hit går det ju alltid att använda Martins guide för att ladda ned det från den amerikanska PlayStation Store.

Jerry drar på sig hockeymasken

Nåja. Vad är en bal på slottet…?

Imorse lanserades äntligen Friday the 13th: The Game och jag kommer definitivt att spendera många speltimmar ute i Crystal Lakes skogar som jagande Jason – eller en jagad lägerledare.

För mer barnvänligare tidpunkter, tänker jag ägna mig åt rollspelet Dark Rose Valkyrie och lite av jubileumseventet i Overwatch (8/10)Jag vill ha D.Vas rockabillydräkt!

Martin pysslar med det gamla vanliga; zombieslakt

Tre hästkrafter räcker gott och väl efter jordens undergång

Tre hästkrafter räcker gott och väl efter jordens undergång

Jag vet inte varför, men av någon anledning har jag blivit djupt neddragen i zombie-träsket. Förutom de dagliga dusterna i Dying Light som jag njuter av att köra tillsammans med min zon, blir det fler zombie-upplevelser. Jag fortsätter min eviga resa mot en platinatrofé i 7 Days to Die (7/10) där husbyggande och resursinsamling varvas med återuppståndet motstånd.

Jag har även påbörjat min genomspelning av The Walking Dead: A New Frontier och njuter verkligen till fullo av varje jobbigt beslut jag måste ta. Säsongsavslutningen landar redan nästa vecka och förhoppningsvis är jag ikapp tills dess!

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.