Ny reakampanj fokuserar på spel för under 200 kr

Vi börjar närma oss halvtid för spelåret 2017, och det har hittills bjudits på en sällan skådad kavalkad av toppspel. Det gör ju att plånboken kanske inte är riktigt lika tjock som den brukar vara, och då är det ju tur att det finns fina reor på PlayStation Store också. Denna vecka är det dags för en ny kampanj som listar upp en hel rad trevliga spel som alla har en prislapp under 200 kronor, vilket kan ge dig ganska mycket krut för pengarna.

Fallout 4 (PS4)

Om du ännu inte har fördjupat dig i Bethesdas postapokalyptiska rollspelsepos Fallout 4 (9/10), kan det möjligtvis vara läge nu när spelsläppen inte duggar riktigt lika tätt längre. Här bjuds du på en gigantisk öppen spelvärld som både är fascinerande och givande att utforska. Intressanta karaktärer och spännande historier är fundamentet som gör hela berättelsen så fängslande, och om du är typen som lätt fastnar i basbyggande kommer du troligtvis aldrig att bli klar med spelet.

Nu kan du införskaffa detta enorma spel för enbart 199 kronor, och det är inte ett tokigt värde för pengarna.

Middle-earth: Shadow of Mordor (PS4)

Med E3 runt hörnet väntar förmodligen även fler nyheter om det kommande Middle-earth: Shadow of War, men om du ännu inte har upplevt den fantastiska föregångaren är det minst sagt dags att slå till nu. Middle-earth: Shadow of Mordor (9/10) lyckades ta receptet från ett ganska typiskt sandlådespel, i stil med Assassin’s Creed och Arkham-spelen, och sedan skapa något som kändes väldigt fräscht. Spännande miljöer, härliga strider och inte minst ett genialiskt system för fiendernas befälsstruktur. Nemesis-systemet skapar unika ärkefiender som kommer ihåg tidigare bataljer och utvecklas för att skapa större problem för dig i framtiden, och det skapar otaliga unika sekvenser som bidrar till spelupplevelsen.

Nu kan du passa på att värma upp inför uppföljaren, och det kommer bara att kosta dig 139 kronor för spelet med alla expansioner inkluderade.

Dishonored: Definitive Edition (PS4)

Arkane Studios slog igenom rejält under förra konsolgenerationen med det smått fantastiska smygspelet Dishonored. Det fick sedermera en portning till PS4, och den innehåller både det lysande grundspelet och de välgjorda expansionerna. Själva portningen kanske inte är den bästa som någonsin har gjorts, men om du ännu inte har spelat detta verk är det nästan ett måste om du gillar att smyga runt i skuggorna och utforska spännande miljöer. Det är ett av de få spel där jag har haft tålamod nog att spela igenom helt utan att spilla någons blod, även om en och annan fick några bulor när de slogs medvetslösa. Mitt samvete är åtminstone relativt rent.

Du kan nu införskaffa detta innehållsrika paket för futtiga 91 kronor, och om du gillar genren kommer du inte att ångra dig.

Hela kampanjen kan du finna listad på den officiella PlayStation-bloggen.

Vad kommer du att passa på att köpa?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.