Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2014]

Efter en vecka med stora spelsläpp som till exempel Transistor,  Wolfenstein: The New Order och det av många efterlängtade Drakengard 3 har väl de flesta längtat efter helgen för att kunna gräva ner sig rejält i dessa verk. Det kan ju dock hända att sommarvärmen kommer att konkurrera en aning med speltiden, förutsatt att helgen inte regnar bort som den förra gjorde.

Johan utforskar alternativ historia

Pansarhundar busar ganska våldsamt ibland.

Pansarhundar busar ganska våldsamt ibland.

Större delen av min spelhelg kommer förmodligen att tillbringas i kamp mot robothundar och genomonda nazister i Wolfenstein: The New Order. Som jag skrev tidigare i veckan spelade jag ursprungligen titeln på Gamescom förra året och var måttligt imponerad, mycket på grund av att det kändes som ett dussinspel. Svenska MachineGames ska dock ha jobbat en hel del på att skapa en intressant berättelse sedan dess, något som inte alls framhölls vid tillfället. Huruvida de har lyckats kommer du att kunna läsa i min recension.

Jonas byter ut Marvel mot DC

Spelet är förhoppningsvis bättre än filmen

Spelet är förhoppningsvis bättre än filmen.

Nu efter att jag har tagit platinum i The Amazing Spider-Man 2 (4/10) vandrar jag vidare till största konkurrenten DC för att antingen ta mig an Batman: Arkham Origins: Blackgate (6/10) eller Green Lantern:  Rise of the Manhunters. Förhoppningsvis resulterar det i ett stort antal troféer oavsett val, men jag kommer inte att helt överge Marvel eftersom jag också ska ägna en hel del tid åt Marvel Puzzle Quest, något som blir en extra stor utmaning denna helg eftersom de har valt att göra Spindelmannen mindre effektiv. Jag får trösta mig med att ha låst upp Nick Fury efter att vår allians kom på plats 37 i den första säsongen.

Det är vad vi gör i helgen – men vad spelar du?

13 kommentarer
 1. Mac_da_man
 2. Thomas Thomas
 3. Martin Svennberg Martin Svennberg
  • Thomas Thomas
 4. Thomas Thomas
 5. Simon Campanello Simon Campanello
 6. Ina
 7. Alestes Alestes
 8. motz motz
 9. Thomas Thomas
 10. Quint Quint
 11. gabeish gabeish

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.