Vad spelar du i helgen? [Vecka 20 2015]

Vissa är mitt uppe i långhelgen medan andra kanske pustar ut efter en vanlig arbetsdag. Oavsett om du har haft ledigt eller inte, är fredagen äntligen här och det innebär att det är fritt fram för spelhelg! Veckan har bjudit på ganska mycket nyheter som Toren (8/10) och Ultratron (8/10) men även äldre spel som Grand Theft Auto Trilogy och The Last of Us: Left Behind (10/10).

I redaktionen är det aldrig lugnt, vi har gott om spel att plöja igenom i helgen så att ni kan få läsa fler recensioner under veckan. Helgen för oss kan inte bli lång nog och det gäller att ta till vara all speltid som erbjuds!

Martin återvänder till rötterna men lagar även soppa

Det tar ett tag att lära sig allt i Nom Nom Galaxy! Att landa är nog det svåraste...

Det tar ett tag att lära sig allt i Nom Nom Galaxy! Att landa är nog det svåraste…

I veckan var jag lite uttråkad och visste inte riktigt vad jag skulle spela. Till slut valde jag klassikern Burnout Paradise och fastnade totalt igen. Trots att jag spelat det spelet i över 300 timmar, verkar jag inte kunna få nog av det. Helgen kommer säkerligen bestå av ett antal timmar i ljuvliga Paradise City.

Jag tänker även spela några rundor i flipperbordet Avengers: Age of Ultron för Zen Pinball 2 innan jag skriver några rader om det. Det blir givetvis några timmar i Nom Nom Galaxy och Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed eftersom jag tänkte att du skulle få läsa mina tankar om de spelen snart också!

Michael ska vara atletisk och spela Blitzball – i HD-kvalité

Yuna njuter av soluppgången medan jag laddar med energidryck inför nästa Blitzballmatch.

Yuna njuter av soluppgången medan jag laddar med energidryck inför nästa Blitzballmatch.

Jag kommer nog alltid att tycka om att spela Final Fantasy-spelen. Framförallt Final Fantasy X eftersom jag tycker att det lämnar de tydligaste fotspåren efter sig i serien. Under helgen kommer större delen av tiden utspelas i nyutgåvan Final Fantasy X/X-2 HD Remaster för att återigen vinna Blitzball-turneringar, se Tidus skylla på sitt dåliga minne samt att njuta av alla overkligt verkliga scener.

Anton tar äntligen tag i sina piratambitioner.

Vem va de som kasta? VEM VA DE SOM KASTA?

Vem va de som kasta? VEM VA DE SOM KASTA?

Assassins Creed IV : Black Flag (8/10) är inte direkt det hetaste spelet på hyllorna. Men nu när det glidit ner under snål-Antons inköpsnivå är det dags att äntligen spela spelet som alla andra klarade för ett och ett halvt år sedan. Han ser redan fram emot bredsidor, piratsånger, undervattenskistor och tunnvis med grogg!

Andréas tar en tripp.

Varför använde jag inte toaletten vid foajén i tornet...

”Sluta tjata om havet!”

Ska se om det inte går att nå upplysning på de återstående själavandringarna i Toren (8/10). Inte för att det är nödvändigt som sagt, men kanske får man likt spelets inspirationskällor en häftigare mantel att springa omkring och stila med. Som nästan alla andra som räddar världen har. Och skulle detta gå att avhandla fortare än resten av spelet gjorde så tror jag det blir ut på havet för mig med. Precis som ekonomiske Anton var jag inte heller här direkt först på däck och började borda båtar igen i den PS4-uppgraderade piratsimulatorn först för några månader sedan. Men på typiskt och ibland omtvistat utspätt Ubi-vis så finns det mycket kvar att göra.

4 kommentarer
  1. Macce_1
  2. macke86
  3. Quint Quint
  4. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.