Vad spelar du i helgen? [Vecka 1 2019]

Nu är det äntligen dags för årets första helg! Nyårslöften har svurits och oftast innebär det att förbättra hälsan, ändra kosten eller att prova nya utmaningar för att bli en livserfarenhet rikare.

Julen är avslutad och kalla januari har tagit över med sina mörka vinterkvällar. Men deppa inte, eftersom spännande spelsläpp och månadens PlayStation Plus-titlar kommer att lysa upp årets första månad. Nu ska vi berätta om våra spelplaner i helgen och givetvis vill vi höra om vad du ska spela!

Martin lär sig uttala YIIK

Wow! Kommer du ända därifrån? Har du Instagram?

På recensionsbordet ligger YIIK: A Post-Modern RPG, vilket jag ser fram emot att sätta tänderna i under helgen. När koden för recension dök upp, inspekterade jag noggrant trailern och identifierade inspiration från både Minecraft, Persona 4 Golden samt Costume Quest. Vem kan tacka nej till något sådant? Inte jag i alla fall!

Om det blir några timmar över, tillbringar jag dem säkert i Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) tillsammans med min son. Efter mina platinarundor i Dark Souls: Remastered (10/10), börjar jag nu känna mig en smula mätt. Kan det vara så att 200 timmar Souls-spel på raken är tillräckligt för tillfället? Jag hoppas inte det!

Jerry påbörjar platinajakten med dans

Ann hoppas att få höga poäng från Tony Irwing efter dansen!

Jag har inlett min årliga platinautmaning med det senaste inköpta spelet i den personliga samlingen. Hittills har jag lärt mig dansstegen i Persona 5: Dancing in Starlight (8/10), och det underhållande konceptet får mig att vilja sträva efter förbättrade resultat i helgen!

Jag ska fortsätta samla ihop Adept-troféerna i Dead by Daylight, ett av mina valda spel att få platina i under året. De tillfälliga fördubblade blodpoängen ökar mina chanser att få en bronspokal med Quentin, och förhoppningsvis även med en mördare också.

Johan fördjupar sig i jakt och fiske

Mitt nya hem.

Det tog en bra stund innan jag kom till skott, men nu har jag bestämt mig för att bosätta mig i Red Dead Redemption 2 (9/10) på obestämd tid. Jag har precis nått fram till tredje kapitlet och jag har nu börjat få friare händer i vad jag vill sysselsätta mig med.

Detta betyder förstås att inget egentligen blir gjort, utan att jag tillbringar kvällarna med att tömma sjöarna på fisk och skogarna på rådjur. Skildringen av spelvärlden är närmast fläckfri. Vi får se när jag får tid med själva spelet också.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.