Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2023]

Tredje veckan i mars närmar sig sitt slut och med det också en helg med möjligheter för spelande. Under veckan som har gått har du bland annat fått läsa om Johans utforskande av en ögrupp i Tchia (8/10), Jespers upplevelser i The Legend of Heroes: Trails to Azure (7/10) och undertecknads äventyr i antika kina i Wo Long: Fallen Dynasty (8/10).

Faktum är att dessa spel bara utgör en bråkdel av de recensionsprojekt vi har på gång nu, så vill man ha ett smakprov på vad som komma skall kan man läsa om detta i helgens spelplaner.

Johan semestrar på spanska landsbygden

Jag skulle förmodligen inte välja den här inredningen själv, men vissa gillar helt enkelt sin nisch.

I vanlig ordning är recensionsbordet välfyllt och det huvudsakliga projektet som kommer att dominera helgens speltid är den efterlängtade nyversionen av Resident Evil 4. Det tar lite längre än förväntat att navigera mig igenom horderna av infekterade bybor, då jag i princip hade glömt bort hur oförlåtande vissa sekvenser kan vara. En recension bör bli färdig någon gång nästa vecka!

Jag tänkte även tillbringa lite tid med Diablo IV-betan i helgen, även om det är med lite tudelade känslor med tanke på sunkigheterna som länge har pågått inom ActivisionBlizzard. Diablo-serien ligger nära mitt hjärta dock, och det kommer nog att bli svårt att inte införskaffa det senare i år.

Martin fortsätter att utforska alkemiformler

Så enorma vidder. Så mycket material att inhämta!

Jag kommer att fortsätta mitt äventyr i Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key. Jag har vant mig vid nyheterna gällande strider och alkemi men självklart har jag mycket kvar att lära mig. Och då titeln har börjat stegra svårighetsgraden ganska mycket på senare tid, känner jag att det börjar bli dags att nöta nivåer samt plocka mycket mer ingredienser.

Jonny rensar fiendehorder

Avslappning i digitalt format

Det har varit en ganska tung arbetsvecka för min del så jag ser fram emot att spendera en stor del av helgen i fåtöljen med kontrollen i näven. Mitt fokus kommer huvudsakligen att kretsa kring Wolcen: Lords of Mayhem, men det finns även en möjlighet att jag kommer att varva det med några rundor av det briljanta The Last Spell (9/10) som jag inte riktigt fått nog av än.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.