The Last Guardian släpps 2016

Vilken tid vi befinner oss i och vilket fantastiskt E3 vi har varit med om än så länge! Det är sannerligen många spelares drömmar som uppfylls under loppet av några få dagar. Vi fick till slut vårt Shenmue III, Fallout 4 är ett faktum, en riktig omarbetad version av Final Fantasy VII kommer och som grädde på moset bekräftar Sony att The Last Guardian faktiskt kommer ut. På riktigt!

I min önskelista som jag skrev förra veckan var The Last Guardian ett av spelen som jag verkligen ville se på mässan. Jag måste erkänna att jag hade väldigt låga förhoppningar på att det här spelet faktiskt skulle komma ut, faktum är att jag trodde mer på Dubstep Hero! Den genuint spelintresserade och fantastiskt sympatiske Shuhei Yoshida står dock på scenen och berättar att jag har fel. Dubstep Hero nämner han inte över huvud taget utan ser istället till att en av mina önskningar går i uppfyllelse.

Jag blev helt förälskad i de scener som visades på E3 år 2009 och det är inte mycket som har ändrats i den video som visades upp igår, sex år senare. Missförstå mig rätt, det är bara bra att spelet är sig likt eftersom det var så vackert redan från början. Det som är intressant är att de bilder som förmedlades 2009 skulle ha kunnat vara förrenderade och där det idag står helt klart att det är spelet i sig själv som är så vackert.

Jag läser min önskelista en gång till och beslutar mig för att sätta mig ned och börja spela ICO och Shadow of The Colossus. Jag börjar med ICO, nu på en gång; ett löfte är ett löfte!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.