Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone utökas ytterligare

För att fira att den virtuella divan Hatsune Miku är inne på sitt tionde verksamma år, släpper SEGA ytterligare ett tilläggspaket till mastodonttiteln Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone (9/10). Visserligen väntar vi vocaliodfantaster på att Future Tone DX ska utannonseras för väst, men denna nyhet är ju också glädjande!

Lagom till luciafirandet (eller dagen efter), släpps tillägget som innehåller två nya låtar och två nya moduler. Jag blir alltid glad när jag ser producenten DECO*27 i låtlistan, eftersom det är en av mina favoriter och bland annat ligger bakom mästerverket Two Breaths walking.

Förutom låtarna Ghost Rule (DECO*27), Suna no Wakusei (hachi) och de nya kläderna, släpps även en uppgradering av grundspelet. Vi får nu stöd för 4K på PlayStation 4 Pro och ett nytt fotoläge som erbjuder många fler möjligheter att ta snygga bilder på divan.

Tyvärr ingår inte tilläggspaketet i det säsongspass som går att köpa, utan kommer att kosta cirka 80 kronor extra. I väntan på ett nytt Miku-spel, tror jag nog minsann att jag kommer att köpa detta paket också och köra igenom Future Tone ytterligare en gång, det är ju bara drygt 200 låtar att spela igenom!

Ser du fram emot lite ny musik till din diva?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.