Friday the 13th: The Game får stor uppdatering i jul

Det var ett bra tag sedan Friday the 13th: The Game (8/10) uppdaterades med nytt innehåll och elimineringar av småfel. Efter ett par månaders tystnad har nu utgivaren Gun Media börjat berätta om kommande komplement inför julhelgen.

Den nya uppdateringen är nu tillgänglig och spelskaparna berättar att det finns några överraskningar i paketet, men bekräftar åtminstone två efterlängtade spellägen för ensamma spelare i deras julklapp.

För dig som tröttnat på snabbspelet och mänskligt motstånd, kan du istället jaga rädda datorstyrda lägerledare i Offline Bots. Jag gillar möjligheten att välja svårighetsgrad på motståndarna, och möjligheten att träna på Jasons egenskaper är bara en välkommen bonus. Om detta påverkar samlingen av troféer är ännu oklart, men det skulle definitivt underlätta att spela tusen matcher som herr Voorhees.

Muséet Virtual Cabin 2.0 låter spelaren ta en titt på rekvisita både från filmerna och spelet i förstapersonsvy. Detta tillägg fanns tidigare endast till PC men nu har stugan omstrukturerats med nya rum och fler pussel i Resident Evil-stil. Jag ser fram emot att lösa husets mysterier och förhoppningsvis bli skrämd på kuppen.

Alla tillgängliga mördare i nummerordning. Vilka döljer sig under skynkena?

Under juldagarna kommer spelare få dubbla samlingspoäng och större chans att hitta de svåråtkomliga kassettbanden, detta evenemang pågår i olika perioder mellan 18:e december till 2:a januari. Den totala nivåhöjden ökas från 101 till 150, med nya belöningar till dig om du stiger upp i nivå vilket kommer att höja spelglädjen.

Hockeymaskens första ägare Shelly gör dessutom en överraskande återkomst i spelet. Den krullhårige lustigkurren är en av filmernas mest omtyckta karaktärer, och skådespelaren Larry Zerner lånar ut sin röst till denna bekanta roll från Fredagen den 13:e del 3.

Kommer du spela Friday the 13th: The Game i jul?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.