Förändringar på gång i Friday the 13th: The Game

Det har gått dryga två månader sedan Jason Voorhees började jaga vettskrämda lägerledare i succén Friday the 13th: The Game (8/10). Med imponerande försäljningssiffror i bagaget har spelets utgivare Gun Media efter lanseringen försökt förbättra dess innehåll med eliminering av buggar och lägga till nytt material.

Nu vill de införa några kommande ändringar och intressanta tillägg som förhoppningsvis kommer innebära mer spänning och skräckinjagande underhållning i matcherna.

De tre befintliga kartorna Crystal Lake, Packanack Lodge och Higgins Haven får 40 procent förminskade varianter i en kommande uppdatering, vilket garanterat kommer göra tillvaron ännu farligare för lägrets personal. Jag hoppades på nya nivåer, eftersom de nuvarande börjar bli lite tråkiga, men givetvis kommer jag testa de mindre versionerna.

I samma uppdatering kommer alla hjältar få åtta gester för att kommunicera med lagkamraterna, vilket är praktiskt om de andra medspelarna inte använder mikrofon.

Under de senaste veckorna har det börjat uppstå ett allvarligt problem i publika matcher, nämligen att lägerledare försöker döda sina partners, och nu har Gun Media offentligt uttalat sig om att detta tramsiga beteende kommer försvinna inom kort. Det ska alltså inte vara möjligt att döda hjältar med egna vapen förutom bilen och de gillrade björnfällorna. Jag välkomnar detta nödvändiga beslut med tanke på att trollen har betett sig bedrövligt med sitt saboterande beteende. Denna ändring kommer endast att påverka publika matcher.

Vad kan detta vara för något?

För några dagar sedan lade Gun Media ut en mystisk bild med åtta prickar på sociala medier. Det kan vara en nedräkning men jag tror att de sju svarta är lägerledare och den blå är mördaren, vilket jag gissar kan vara Roy Burns från Fredagen den 13:e del 5. Jason har nämligen röda märken på sin mask, medan Roy har blå streck istället.

I övrigt är ensamspelarläget i slutstadiet och beräknas komma inom några månader, förhoppningsvis innan lanseringen av den fysiska utgåvan som kommer fredagen den 13 oktober.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.