Ensamspelarläget för Friday the 13th: The Game försenas

Sedan lanseringen har spelutvecklarna IllFonic kontinuerligt bearbetat Friday the 13th: The Game (8/10) med bland annat elimineringar av buggar, samtidigt som nytt material är i utvecklingsstadiet. Nu har vi dessutom fått en hum om vad som ligger i spelets framtid, ända fram till vintern 2018.

Den dåliga nyheten är att utmaningsläget för solospelare försenas till kommande vinter, vilket förhoppningsvis innebär att IllFonic kan göra spelupplevelsen ännu bättre innan detta efterlängtade tillägg släpps. Lyckligtvis får spelarna ett smakprov i en kommande demo någon gång efter allhelgonahelgen, och dessutom erbjuds snart matcher offline där motspelarna är datorstyrda.

Men den stora mängden nytt innehåll är riktigt imponerande. Tre nya versioner av Jason är på ingång och först ut är min personliga favorit från Fredagen den 13:e del 4, som ska släppas tillsammans med en ny bana med familjen Jarvis timmerstuga från samma film.

Åskoväder är ett viktigt element i filmerna och alla tillgängliga kartor kommer lyckligtvis att få regn framöver. Ytterligare nivåer utvecklas för fullt och eftersom en av dom kommer redan i vinter, finns möjligheten att den kan vara en plats täckt av vinterns kalla snötäcke. Nya lägerledare är också på ingång och jag hoppas att några är bekanta ansikten från filmerna.

Det finns ju förstås alltid en möjlighet att tilläggen kan försenas ytterligare, eftersom prioriteringarna ligger i att spelet behöver fungera ordentligt innan nytt innehåll släpps. Innan september är slut bör paketet med vårlovets kläder till lägerledarna vara tillgängliga, tillsammans med nya gester. Därefter är det dags för den fysiska utgåvans lansering fredagen den 13:e oktober. Om du är intresserad av det kompletta lanseringsschemat kan du klicka på bilden nedan för att förstora den.

Det kommer mycket gott framöver. Klicka på bilden för att förstora.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.