Chefredaktörens utmaning [Vecka 6]

Det har tveklöst varit en rivstart på spelåret 2016, och spelen har varit både bra och många. Recensionerna har rullat på i rasande tempo vilket förstås har lett till att jag ligger ganska bra till i min utmaning hittills. Det är förstås mycket kvar på året, och många spel på menyn som inte går att klara på ett par sittningar!

Vid sidan av mina recensioner tuffar jag vidare i Diablo III: Reaper of Souls (9/10) med en framtida platinum i sikte. Jag har tagit ytterligare ett steg i rätt riktning genom att nå maxnivå med min Witch Doctor, vilket innebär att jag “bara” behöver två maxnivåkaraktärer till. Den trofé som kommer att ta mest tid är nog ändå att genomföra 500 bounties, och där har jag drygt två tredjedelar kvar. Lyckligtvis går det ju att hoppa över kampanjen och bara levla upp med bounties numera, vilket kommer att hjälpa en hel del.

9. Gravity Rush Remastered

Gravity Rush Remastered (8/10) är ett förtjusande spel på många vis. Härlig grafisk stil, mysiga miljöer och en spelmekanik som skiljer sig markant från mycket på marknaden. Tråkigt nog verkar inte heller denna nyversion ha sålt speciellt väl, kanske för att det ser mer nischat ut än vad det egentligen är. Jag hoppas dock att uppföljaren som ska dyka upp senare i år når en större publik. Vi behöver fler spel från de större utvecklarna som hittar på något nyskapande och inte bara överlåter det till indieprojekten.

10. Assassin’s Creed Chronicles: Russia

516057438[1]

Detta är bitvis det starkaste kapitlet i Chronicles-trilogin med en väldigt slående grafisk stil och betydligt intressantare karaktärer än i de två tidigare spelen. Spelet lider av några djupa klavertramp när det gäller uppdragsdesignen dock, men du kan läsa min recension av spelet som publiceras senare idag!

7 kommentarer
 1. motz motz
  • Johan Lindros Johan Lindros
   • Martin Svennberg Martin Svennberg
    • Johan Lindros Johan Lindros
 2. Thomas Thomas
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
   • Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.