Chefredaktörens utmaning [Vecka 41]

Det har formligen forsat in spel i redaktionen på senaste tiden, och höstruschen har verkligen gjort skäl för namnet. Jag sitter med inte mindre än tre recensionsspel på en och samma gång, och Martin har fått ännu fler på halsen tack vare att han är den ende i redaktionen med PlayStation VR. Det är ju dock ett angenämt problem att ha i slutänden.

Trots detta har jag inte lyckats göra några jätteframsteg i utmaningen, men jag har åtminstone lyckats bocka av ett spel för att hålla mig snäppet före i schemat.

42. FIFA 17

Jag funderade länge på om jag skulle räkna detta FIFA 17 (7/10) i min utmaning, eftersom jag normalt sett inte räknar spel utan något direkt slut. Men eftersom det faktiskt finns ett berättelseläge, som dessutom är relativt omfattande, tänker jag att det ändå passar in. Överlag är det ett kul spel, men som jag nämnde i min recension finns det lite för många justeringar till det sämre i denna iteration jämfört med förra årets spel. Berättelseläget The Journey är dock en välkommen nyhet, som jag hoppas att EA Sports utvecklar vidare nästa år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.