Chefredaktörens utmaning [Vecka 3]

Det har sannerligen varit en blandad spelvecka för mig, som du säkert förstår när du läser min recension av Albedo: Eyes from Outer Space (4/10). Det var helt klart ett tag sedan jag fick händerna på en sådan halvtaskig titel, men det kompenserade jag sedan med många timmar i Fallout 4 (9/10)där jag börjar göra en del framsteg.

Jag har bland annat hunnit med att slutföra Nick Valentines uppdrag, vilket inkluderade en hel del springande fram och tillbaka över kartan. Det har förstås haft bieffekten att jag lyckades fylla på uppdragsloggen ännu mer under mina resor, och i vanlig ordning har jag fler uppdrag nu än vad jag hade i början av veckan. Jag fick åtminstone samlat på mig en handfull troféer under tiden!

5. Albedo: Eyes from Outer Space

Detta spel lyckade med konstverket att se ganska lovande ut i trailern, men sen i praktiken vara ganska uselt. Visst, spelet erbjuder en del trevliga pussel, men tekniskt sett är spelet en riktig röra. Det är klumpigt att interagera med, och jag tror faktiskt aldrig att jag har hört sämre röstskådespelare. Till och med de gamla klassiska replikerna från Resident Evil framförs med mer inlevelse. Om du vill ha ett smakprov på vad jag talar om kan du kika på klippet ovan, men om du tänker spela det kanske du ska undvika det på grund av avslöjanden i berättelsen.

6. Inside My Radio

Hit that perfect beat, boy!

Efter Martins många lovord om Inside My Radio (8/10) kände jag mig manad att införskaffa spelet, och som av en händelse blev priset på PC-versionen nedsatt med 50 procent tidigare i veckan. Jag hade med andra ord ingen ursäkt att vänta. Spelet är ganska kort, men lämnar verkligen ett bestående intryck med den lysande musiken och det påhittiga plattformandet. Det enda jag inte riktigt gillade var slutbossen som var något av ett irritationsmoment. I övrigt rekommenderas det varmt!

Ett svar
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.