Topplista: De fem bästa förmånerna i Dead by Daylight

Det asymmetriska skräckspelet Dead by Daylight bjuder på nagelbitande spänning, oavsett om jag är en överlevare eller en av de blodtörstiga mördarna. Spelets simpla katt och råtta-lek är ett stabilt upplägg, men en viktig förmån kan vara den avgörande skillnaden mellan liv och död.

En särskild förmån kan vara förändra förloppet i en match, för både mördare och de livrädda generatorsökarna. Alla karaktärer har tre särskilda specialförmågor som också ger varje individ en viss personlig stil, men dessa kan läras vidare om en person rankat upp till minst nivå 30 i Bloodweb. Du kan också inskaffa dessa värdefulla egenskaper i Shrine of Secrets i utbyte mot Iridescent Shards.

Jag tänker lista fem personliga favoritförmåner och mina val är rangordnade efter effektivitet.

5. Decisive Strike (Laurie Strode)

Det är en ren pina att bli nedslagen och sedan bli bortförd av en envis mördare. Men när jag prickar in en perfekt Decisive Strike, kan jag slita mig ur hens grepp och få en chans att rymma iväg. Alla överlevare bör ha denna egenskap i dess lista, se bara till att låsa upp den när Laurie uppnått nivå 40.

Förmågor kan uppgraderas under spelets gång. Ju högre nivå, desto effektivare egenskaper!

4. No One Escapes Death (Hex Totem)

När sista generatorn blivit lagad aktiveras en slumpartad dödskalletotem, som ger mördaren större chans att träffa motståndarna. Om denna förbannelse är uppgraderad till högsta nivå, kan överlevarna bli nedklubbade med ett enda slag. Det blir ännu mer effektivt om du har en Mori i bagaget, eftersom det sistnämnda dödar ditt byte omedelbart. Men om totemet blir förstörd går denna egenskap förlorad, se till att vara vaksam!

3. A Nurse´s Calling (The Nurse)

Har du tappat bort ditt skadade byte? Du kan se dess aura när hen blir omplåstrad från ett visst avstånd. och det är utmärkt för snabbfotade mördare som The Hillbilly. Om du uppnått nivå 40 med The Nurse kan du lära alla mördare denna värdefulla egenskap.

2. Dark Sense (alla överlevare)

När en generator blir lagad så syns mördarens aura i fem sekunder, vilket ger en stor möjlighet att lägga upp en strategi för en lyckad flykt. Ju bättre Dark Sense är, desto längre tid syns mördaren när sista motorn startat.

1. Barbeque and Chili (The Cannibal)

Den bästa förmånen är nyckeln till framgång för mördarrollen. Om jag slänger upp en person på kroken, syns hens lagkamrater från ett visst avstånd en kort stund. Vid dess fulla potential är minsta avståndet 40 meter och jag kan hålla de kvarstående spelarna i schack. Leatherface måste uppnå nivå 35 för att alla andra mördare ska kunna lära sig Barbeque and Chili, jag rekommenderar därför att uppgradera honom så fort som möjligt.

Dofter av avgaser och bränt människokött är Leatherfaces melodi.

Vilka förmåner tycker du bäst om i Dead by Daylight?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.