Vad spelar du i påskhelgen? [Vecka 16 2014]

Påsken är här, vilket innebär några fler lediga dagar än vanligt. Vad ska man göra med dem? Spela!

Om du har brist på titlar rekommenderar jag att du spanar in påskrean på PSN Store, men i redaktionen finns det inga som helst problem på den fronten.

Jonas ägnar en dag åt potentiellt riktigt dåliga spel

Episka strider väntar förhoppningsvis i Dynasty Warriors till PS4

Episka strider väntar förhoppningsvis i Dynasty Warriors till PS4

Långfredagen har en stor innebörd inom kristendomen, där flertalet länder och städer ställer in diverse nöjen så att de troende kan ägna dagen åt sorgen över korsfästelsen av Jesus.  Jag är ingen religiös människa, men jag tänker ändå ägna dagen åt spel som potentiellt sett inte är speciellt bra. Rent ut sagt verkar de vara helt bedrövliga.

Den ultimata skämshögen är enorm, men bland kandidaterna återfinns Rise of the Guardians, Rogue Warrior, Pure Football, Quantum Theory, Leisure Suit Larry: Box Office Bust, Inversion, Damnation och Bodycount. Är det något speciellt som bara är ett måste att pröva?

Annars blir det att spela klart i Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends (PS4) och skriva några andra recensioner innan jag åker iväg för att fira resten av påsklovet och valborgsmässoafton med delar av min familj.

Martin fortsätter tajma knapptryckningar

Flerspelarstrider direkt från vardagsrumssoffan

Flerspelarstrider direkt från vardagsrumssoffan

Även om jag redan har umgåtts ett femtiotal timmar tillsammans med min favorit-vocaloid Hatsune Miku (8/10) så kommer jag att fortsätta hjälpa henne till framgång på scen genom att traggla mig till högre poäng i de svårare spellägena. Ska man ha en platinum behövs poäng för att köpa kläder, mat och möbler till gänget, även om det var något som jag i min recension berättade att jag inte trivdes med så bra. Sen finns det ju faktiskt riktigt snygga kläder som sångfåglarna kan ha på sig.

Jag kommer också att fortsätta få stryk av min son i TowerFall: Ascension (PS4), det frenetiska bågskyttespelet som ni snart får läsa mina tankar om. Jonas har även varit så snäll att han har låtit mig, den nyutnämnde ”japanfantasten”, få sätta tänderna i det kommande Demon Gaze (Vita), men det ska jag berätta mer om under nästa vecka.

Johan löser (och skapar) konflikter i Skyrim

En helg utan buggar?

En helg utan buggar?

Påskhelgen innebär lite extra fritid som kan tillbringas med familj, men förstås betyder det även att det går att klämma i några extra speltimmar. Även om det är lockande att fila vidare på en ny karaktär i Dark Souls II (9/10) kommer jag att försöka hålla mig till PC-versionen släpps nästa vecka. Någon brist på rollspel kommer det dock inte att vara eftersom jag kämpar vidare med evighetsspelet Skyrim. Jag satte upp ett mål i veckan att tömma min uppdragslogg, men det har resulterat i att den nästan dubblade i storlek istället. Det känns därför som att detta kommer att sluka hela min påskhelg.

Men nu undrar vi vad du ska spela under påskhelgen, så – vad spelar du under påskhelgen?

6 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
      • Quint Quint
  2. motz motz
  3. Simon Campanello Simon Campanello
  4. BubbelRegn BubbelRegn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.