Vad spelar du i nyårshelgen? [Vecka 52 2018]

2018 är snart över och innan nyårsklockorna börjat ringa så inkommer årets allra sista helg. Ett händelserikt spelår med flera fantastiska spel lämnar snart över stafettpinnen till år 2019, och vi ser fram emot nya titlar att spela!

Vi har börjat släppa våra årslistor den senaste tiden, och flera spännande listor kommer att dyka upp inom de kommande dagarna – inklusive årets spel! Som vanligt berättar vi om våra spelplaner i helgen och förhoppningsvis hinner vi klart något projekt innan året tagit slut.

Jerry delar ut nyårssmockor

Likt fyrverkerier, smäller Kiryus slag med färgstarkt glöd.

Jag laddade ned Yakuza Kiwami (8/10) när det var ett av novembers PlayStation Plus-spel och tog äntligen tag i spelet under julen. Det hårdkokta upplägget med brutala slagsmål och Kiryus tuffa attityd är underhållande, och jag ser fram emot att komma vidare i hans äventyr under helgen.

Jag och min hustru har börjat tävla mot varandra om att jaga de legendariska djuren i Red Dead Redemption 2 (9/10). Det ska bli intressant att se hur många djur vi hittar innan året tagit slut.

Martin återgår till traditionerna

Fort nu! Jag måste hinna upp på hustaket innan 12-slaget!

Förutom att jag förmodligen spelar det fantastiska Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10), där jag börjar närma mig halvlek tror jag, tänker jag på tolvslaget den sista december återuppliva en gammal tradition.

Självklart innebär en nyutgåva av ett av världens bästa spel, Burnout Paradise Remastered (10/10), att jag kommer att fira nyåret med att stå och kika mot Paradise Island på ett hustak någonstans i Paradise City!

Jesper kastar inte ut det gamla

Hur många gånger kan man spela igenom ett och samma spel? Många uppenbarligen…

Jag fortsätter min jakt på platinatrofén i Dark Souls: Remastered (10/10) och det går betydligt fortare jämfört med första genomspelningen. Mitt fokus ligger här, och det brukar bli en lite längre sittning på morgnarna innan resten av familjen vaknar.

Det enda som kan få mig att slita mig från själasamlandet är kortare sessioner av Tesla vs Lovecraft (9/10) där jag nu är inne på de allra sista banorna innan platinaplinget dyker upp i skärmhörnet.

Gott nytt år! Vad spelar du i nyårshelgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.