Vad spelar du i julhelgen? [Vecka 51 2017]

Jag vet inte om rubriken egentligen borde lyda: Spelar du i julhelgen? Det är ju tradition att besöka släkt och vänner under denna helg, och därför kanske det inte finns så stort utrymme för spel. Å andra sidan kanske någon av er får ett spel eller en ny konsol och inte kan hålla fingrarna borta när alla har gått och lagt sig?

För egen del blir det inte mycket tid över till spel då jag dels är bortrest och dels är i full fart med att sammanställa alla bidrag jag fått in från redaktionen gällande årets spel. Artikelserien startar på juldagen och tar oss sedan vidare varje dag fram till nyår. Visst blir det spännande?

Ta någon nu hårt i hand, så avslöjar vi våra eventuella spelplaner tillsammans!

Jerry firar jul i Jasons mystiska stuga

Det lilla rucklet därborta, kan det vara tomtens verkstad månntro?

Jag kommer att vara hemma med familjen hela jullovet och det blir garanterat några spelstunder, tillsammans med en näve julgodis eller två. Jag ska även greppa tag i förstoringsglaset och fortsätta undersöka de gåtfulla mysterierna i Virtual Cabin; en del av senaste uppdateringen för Friday the 13th: The Game (8/10). Det är en imponerande kombination av problemlösning och encyklopedi av den kända filmserien.

Soldaterna har klätt upp julgranen inför julen och detta innebär några matcher i Call of Duty: WWII (7/10). Dessutom har jag god tid på mig att knipa platinan i Odin Sphere Leifthrasir, vilket lär bli den sista blå pokalen i min platinautmaning.

Jesper voffar vidare

Den vita vargen beter sig mer som en fluffig hund

Äntligen är det dags för lite välbehövlig julledighet! Julen kommer att tillbringas med familjen utan tillgång till spelkonsol, men jag kommer hem redan på juldagen och lite PlayStation-spel ska nog hinnas med.

Precis som förra veckan är det Okami HD som ligger överst på listan eftersom det vankas en recension av det. Som vanligt med rollspel krävs lite mer spelande innan en rättvis bedömning kan göras.

Januarirean har redan gått av stapeln på PlayStation Store och jag har inhandlat Unravel (7/10) och Pyre som känns närmare till hands än att påbörja större äventyr som Assassin’s Creed: Origins (9/10) och NieR: Automata (8/10).

Martin stämplar in de sista dagarna på året

Tror du att han kommer att orka spela igenom allt för att låsa upp alla klappar denna gång?

Tror du att han kommer att orka spela igenom allt för att låsa upp alla klappar denna gång?

Eftersom jag tillbringar hela helgen hos mina föräldrar i Småland, blir det endast spelande på PlayStation Vita. Förhoppningsvis blir det några timmar Papers Please (9/10), vilket lockar med sina utmanande regler och svåra val.

Jag känner också en liten längtan att återförenas med Hatsune Miku, då jag har lyssnat på vocaloidmusik under mina löpturer under den senaste tiden. Förmodligen faller valet på Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd (9/10) eftersom det saknas en enda trofé där tills jag får min platina.

Vad spelar du i jul?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.