Jerrys platinautmaning

Jag älskar utmaningar i spel som sätter mina inlärda kunskaper och instinkter på prov. Det kan vara allt från att slå poängrekord i Pac-Man Championship Edition 2 (9/10) till en lyckad upplåsning av nya kläder till Jill Valentine i Resident Evil HD Remastered. Tillfredsställelsen av att få en fin belöning för mitt hårda slit är en euforisk känsla.

Nyligen berättade jag om mina tankar kring trofésamlandet och jag tänker fortsätta hålla kvar vid det ämnet genom att utmana mig själv. För innan det här året tagit slut tänker jag försöka greppa tag i svårfångade platinapokaler för att ge dessa spel nedan ett värdigt avslut.

Grim Fandango Remastered

Jag undrar om jag lyckas att få Glottis att sjunga ”Oh Rusty Anchor”?

Ifjol spelade jag det bisarra äventyret med Manny Calavera för första gången när det var gratis på PlayStation Plus, och när spelet var avklarat hade jag lyckats få 90 procent av de insamlade troféerna. Jag har missat några priser mellan det andra och fjärde året, och Grim Fandango Remastered är absolut värt att spelas igenom igen.

Odin Sphere Leifthasir

Det är inte ofta jag ser påskharen och jultomten diskutera saker och ting.

Detta är ett av de vackraste rollspelen någonsin, och jag uppskattade de fem huvudrollernas olika berättelser som vävde in i varandra. Jag vill göra ett återbesök för att dels låsa upp de olika sluten och lära protagonisterna alla Psypher-förmågorna.

Fallout 4

Är detta filmen En Snut på Hugget med James Belushi och schäfern Jerry Lee?

Fallout 4 (9/10) är tveklöst det mest tidskrävande spelet i listan eftersom det är gigantiskt, men många av troféerna är uppdragsbaserade och därför tror jag att platinan inte är så svår att nå. Den enda utmaningen jag tror kommer att ställa till det är att hitta alla Vault-Tec Bobbleheads.

Resident Evil 7: Biohazard

Ursäkta, men kan du se om jag har spenat mellan tänderna?

Capcoms senaste bidrag i skräckserien är en härlig återkomst till den fasansfulla terror som satte prägel på genren, och efter en genomspelning har jag fått en stor lust att spela Resident Evil 7: Biohazard (9/10) igen och sikta in på full pott. Svårighetsgraden Madhouse kommer att bli en tuff nöt att knäcka men jag tänker göra ett tappert försök.

Bubblare: Batman – The Telltale Series

Bruce Wayne leker Hamlet: ”Att vara Batman eller inte vara, det är frågan”.

En bugg i femte kapitlet City Of Light (8/10) låste spelet och när jag startade om vid senaste sparpunkten, hoppade spelet över den bronstrofé jag behövde för att låsa upp ”I’m Batman”-platinan. Nu vill jag skölja bort bitterheten med svalkande revansch.

Jag ser dessa utmaningar som nyårslöften, och självklart kommer jag att uppdatera mina framsteg i kommande inlägg framöver.

Ett svar
  1. Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.