Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2023]

Ännu en helg är på ingång och således även möjligheten att fokusera lite mer på spelandet. Här på bloggen har vi varit väldigt fokuserade vilket har resulterat i en vecka full av recensioner. Kanske har du redan läst dem, men om du inte har gjort det är det kanske hög tid att kika på vad året har haft att bjuda på så här långt. Fler recensioner är på gång, men tills dess att de är redo får du njuta av några redogörelser för helgens aktiviteter.

Johan drar både svärd och pistol

Ryoma drömde om en vacker framtid där pistoler och svärd var kombinerade i ett och samma vapen.

I veckan dök recensionskoden för Like a Dragon: Ishin! upp, och eftersom jag personligen rankade det som mitt mest efterlängtade spel under 2023 var det ingen högoddsare att jag knep denna kod. Detta sidospår från Yakuza-spelen utspelar sig under 1860-talet i Japan, vilket dels innebär mycket samurajkultur men även att en del västerländska inslag börjar leta sig in i öst. Troligtvis kommer hela helgen att tillbringas i denna spännande samurajintrig, men det finns en chans att jag kanske klämmer in några Freelancer-kontrakt i Hitman: World of Assassination också.

Jonny piskar nekromorfer

”Jag skulle vilja påstå att du inkräktar på min personliga sfär.”

Jag har bara något enstaka kapitel kvar på nyversionen av Dead Space, så tanken är att jag ska runda av det inom kort. Faktumet att jag har spelat igenom originalet ett antal gånger har visat sig användbart vid flera tillfällen, men det hjälper mig inte när jag ska ta mig igenom de nya sidouppdragen.

Vad jag ska ta mig an efter det återstår att se, men nu när jag har ångan uppe är jag lite sugen på att spela om The Callisto Protocol (9/10) på högre svårighetsgrad. Om det blir så, det får vi se.

Fredrik cyklar vilse

Lugnet före stormen?

Jag har tänkt att ta en lite lugn helg och vad passar isåfall bättre än SEASON: A Letter to the Future (8/10)? Att cykla runt och utforska en värld, prata med dess innevånare och fylla en bok med foton låter som en väldigt avslappnande aktivitet.

Om jag inte cyklar helt vilse tänkte jag dessutom försöka bli klar med Project Zero: Maiden of Black Water (7/10), eftersom nästa Project Zero-nyutgåva släpps om en dryg månad.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.