Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2022]

Ännu en vecka har passerat och ännu en helg är på ingång. Vi närmar oss slutet på november och för många av oss närmar sig julfirandet med stormsteg.

Kanske har du redan börjat klura på vilket spel du ska köpa i julklapp till dig själv, din partner eller kanske din gammelfarmor? Om inte kan vi på redaktionen bidra med lite inspiration genom att berätta om vad vi ska spela i helgen.

Martin upptäcker en nygammal värld

Tre mot en är ju jämna odds. Tur att det är vi som är tre!

Jag spelar Ys VIII: Lacrimosa of DANA på PlayStation 5, en upputsad version av spelet som först släpptes till PlayStation Vita 2016. Jag har aldrig tidigare provat ett spel i denna långa spelserie men gillar verkligen upplägget och striderna i det jag upplevt hittills.

Jag tror inte att jag kommer att hinna något annat än detta under helgen. Men skulle det krisa sig, finns det ju alltid lite nya saker att upptäcka i Dying Light 2: Stay Human (9/10).

Johan träder in i gränslandet

Du får mig att gå i strömsparläge

Efter en vecka med ganska sparsamt med speltid siktar jag på att ta igen detta i helgen som stundar. Det börjar bli dags att summera spelåret i våra årliga listor snart, och det betyder även att det är dags att försöka spela ikapp det som hamnat på skämshögen under årets gång. Först ut är New Tales from the Borderlands (8/10) som inhandlades på en av de många reorna som har bombarderat oss på sistone.

Jag kommer även att lägga lite tid på att färdigställa min recension av PC-portningen av Spider-Man: Miles Morales, som jag egentligen hoppades skulle bli klar denna vecka. Men ibland går inte allt som planerat.

Jesper återvänder till mytologins värld

Far och son ger sig ut i en farozon.

Efter en paus för att recensera Trifox (5/10) har jag nu återvänt till Kratos och Atreus äventyr i God of War Ragnarök (10/10). Dock fortsätter mina helger att vara alldeles för uppbokade för att hinna klämma in ett större antal speltimmar. Jag är dessutom fortfarande mitt uppe i The Legend of Heroes: Trails from Zero (8/10) och skulle gärna göra plats för Marvel’s Midnight Suns som släpps nästa vecka. Det är angenäma problem och egentligen borde jag sluta köpa spel och istället beta av skämshögen.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.