Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2021]

November är nu nästan slut, vilket betyder att vi snart är inne i årets slutspurt. Det trillar fortfarande in en del recensionsprojekt för att krydda vardagen i redaktionen, och det är ju trevligt när termometern visar allt kyligare temperaturer.

Innan vi träder in i månadens sista helg är det dock dags att dela med oss av planerna för denna, och vi vill ju förstås i vanlig ordning veta vad du gör också!

Jesper spelar roll

Lite gulligare karaktärsdesign än vad rollspel från öst generellt brukar bjuda på.

Jag har börjat spela Rune Factory 4 Special som släpps en vecka in i december. Avsikten är kanske inte helt oväntat att skriva en recension och det blir mitt fokusspel i helgen.

Jag börjar närma mig slutet i Marvel’s Guardians of the Galaxy också och skulle jag bli sugen på variation som blir det dit jag går. Jag har handlat lite på de pågående reorna i form av Yakuza: Like a Dragon (9/10), MediEvil (6/10) och LEGO DC Super-Villains (7/10) men de får vänta en liten stund.

Martin knackar inte på himlens dörr

Fjädrar vad häftigt! Jag ser ju nästan ut som Darth Tjäder!

Jag börjar närma mig 300 recensioner här på bloggen. Det fantastiska A Short Hike (9/10) var nummer tvåhundranittiofem, vilket innebär att jag bara har några få spel kvar.

Nummer 296 kommer att bli ett actionrollspel vid namnet Death’s Door, vilket släpptes alldeles nyligen både till PlayStation 4 och 5. Jag ser fram emot att tillbringa helgen tillsammans med en fågel än en gång, även om det denna gång blir lite mer fartfyllt och brutalt än tidigare.

Johan utforskar grottor och gravar

Julpyntet såg lite annorlunda ut längre in i grottan.

I likhet med förra helgen kommer mycket tid att tillbringas i de många äventyrsfyllda grottorna i The Elder Scrolls V: Skyrim, där jag bland annat har börjat arbeta mig igenom uppdragen hos de Sithis-dyrkande Dark Brotherhood. Det betalar ju bra, men kanske inte är helt moraliskt emellanåt. Men det kan man ju lösa med ändlösa mängder Skooma för att glömma bort allt.

Jag kommer dessutom att utforska gravar i Shadow of the Tomb Raider, vilket jag påbörjade ett nytt varv i för några veckor sedan. Denna gång är det PC-versionen av spelet som gäller, och det ser verkligen riktigt trevligt ut med ray tracing och annat visuellt godis aktiverat.

Vad tänker du spela i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.