Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2017]

Ja, nu är det äntligen helg igen! Många av oss i landet har under veckan fått uppleva både höst och vinter, med tillhörande kaos i olika grader av allvar. Som om inte det vore nog, är det dessutom ”Black Friday” och säkert en lika yster helg när det kommer till att göra av med pengar.

Rean är nu i full gång för alla på PlayStation Store, och även om jag inte kommer att bli fattig där, riskerar nog ändå många spelare att bli av med lite surt förvärvade slantar. Nu tycker jag dock det är dags att vi pallrar oss hem från reorna och spelar lite spel!

Kraften är med Jerry i helgen

Ursäkta mig, men har ni ett paraply eller en sydväst att låna ut?

Jag har hoppat in i den tuffa striden mellan den goda och den onda sidan av Kraften i STAR WARS Battlefront II. Flerspelarläget, arkaden och främst berättelsen i ensamspelarläget håller mig mycket väl sysselsatt inför den kommande filmen nästa månad, och nu i helgen ska jag köra hårt med Stjärnornas Krigs senaste äventyrsspel.

Jag ska också försöka komma tillbaka till det mer realistiska Call Of Duty: WWII (7/10) och stiga upp flera nivåer.

Jesper ser spöken i Skottland

Det blir nerverna utanpå när man utforskar mörka slott i stearinljusets sken

Jag spelar äventyrsspelet Black Mirror för att skriva en recension. Det är inte baserat på den populära TV-serien, utan en spelserie av typen peka-och-klicka där den första delen kom redan 2003.

Det har varit så mycket recensionsspel på senaste tiden att jag inte hunnit bli klar med Middle-Earth: Shadow of War (9/10), så det hoppas jag hinna spela mer.

På den bärbara sidan har min Vita fått vila efter Demon Gaze II (7/10) och jag letar månar med en småtjock rörmokare istället.

Martin leker superhjälte

En av spelets många bossar

En av spelets många bossar

Jag hoppas att bli klar med LEGO Marvel Super Heroes 2 i helgen så att ni kan läsa en recension under nästa vecka. Även om jag känner igen mig i LEGO-spelvärlden, är det något som saknas i helhetskänslan tycker jag. Kanske är det för att jag inte är så intresserad av seriefigurerna jag spelar som?

Övrig tid tillbringas förmodligen med sonen i Dying Light, där vi försöker få nävarna kring de specialvapen som levererats med de gratis extramaterial som börjat komma till PlayStation 4. Om det blir någon tid för spel i ensamhet, ska jag försöka nöta igenom något av alla spel som jag införskaffat på rea.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.