Black Friday-rea på PlayStation Store

Även om fenomenet ”Black Friday” inte är riktigt applicerbart på digitala produkter år 2017, finns det inget som hindrar mjukvarujättarna att dra igång enorma kampanjer innehållande prissänkta produkter.

Sony är inget undantag när det kommer till reor och självklart har de en del lockande erbjudanden även i år. Frågan är dock varför PlayStation Plus-medlemmar har åtkomst till rean två dagar före alla andra, det är ju knappast så att titlarna kan bli slutsålda?

Den 23 november öppnas rean för allmänheten och pågår till och med den 27 november. PlayStation Plus-medlemmar kan börja handla redan nu och vi har plitat ihop en lista med några av de självklara inköpen, om du nu missat dem tidigare.

Assassin’s Creed Origins

Anton älskade verkligen att leka lönnmördare i Egypten och enligt honom kan detta mycket väl vara det bästa spelet i serien. Standardutgåvan säljs för drygt 450 kronor, ett pris som jag tycker verkar bra med tanke på hur många timmar det går att sänka i spelet.

Middle-earth: Shadow of War

En annan höjdartitel är såklart Middle-earth: Shadow of War (9/10), som Jesper tyckte var riktigt bra. Med det utökade och fördjupade Nemesis-systemet finns något för alla, oavsett om du är strateg eller hårdkokt svärdsvingare. För drygt 380 kronor blir standardutgåvan din, guldversionen är sänkt till 657,30 kronor.

Wolfenstein II: The New Colossus

Att jaga nazister blir aldrig gammalt, speciellt inte i universat som Wolfenstein-spelen erbjuder. Johan hade riktigt kul under sin upplevelse och beskrev spelet som ”en känslomässig berg-och-dalbana som bjuder på allt från avsky för ondskans makter till gapskratt när du tillbringar ett lugnt ögonblick med dina kompanjoner”. För 320 kronor får även du möjligheten att njuta denna vansinniga tur.

Hatsune Miku: Project DIVA X

Även om Hatsune Miku: Project DIVA X (8/10) inte når lika högt som föregående spel i serien, är det ändå ett mästerverk på sitt sätt. Visst saknas de vackra och ibland tokroliga videorna i bakgrunden, men mekaniken sitter där den ska och låtutbudet är av riktigt hög kvalitet. För 215 kronor får du många timmars underhållning till din PlayStation Vita. Jag tror faktiskt att jag ska köpa det en gång till, då jag endast har det till PlayStation 4 för tillfället.

För den kompletta listan över reatitlar, besök den officiella PlayStation-bloggen.

Vad kommer du att handla på rean?

3 kommentarer
  1. Jerry Olsson
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  3. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.