Extramaterialet till Dying Light är nu tillgängligt

För ett tag sedan skrev jag om Techlands uppskattade initiativ att släppa gratis extramaterial till mästerverket Dying Light. I augusti månad hette det att innehållet släpps till PlayStation 4 ”inom kort”, och det visar sig att vi nu äntligen får innehållet till våra Sony-konsoler.

Förutom de nya fiender, i form av elitsoldater och en muterad Goon, som erbjöds PC-spelare i Content Drop #0, får vi även lägga vantarna på det nya materialet som finns i Content Drop #1, vilket släpps denna vecka till samtliga platttformar.

I denna uppdatering har du möjlighet att lägga lite nya, intressanta vapen till din arsenal. De tre unika zombieslaktarverktygen får du genom att klara av nya utmaningar som går att aktivera i olika säkerhetszoner runt om på kartan. Observera att du måste ha klarat spelet samt uppdaterat det till den senaste versionen för att utmaningarna ska dyka upp.

Till arsenalen av nya vapen hör en revolver med ökad skada, Kuai Dagger som gör att du springer snabbare om du kombinerar parkour-rörelser, samt Fenris Axe; en yxa som utdelar mer skada ju fler kroppsdelar du hugger av.

Vilket blir dit förstahandsval bland de nya tillhyggena?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.