Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2013]

Helgen närmar sig med stormsteg och det är i dag bara en vecka kvar tills PlayStation 4 släpps här i Sverige. Med andra ord är det hög tid för dig som tänkt införskaffa maskinen dag ett att försöka spela klart de titlar du påbörjat nyligen redan nu till helgen, så att du kan ägna all ledig tid till PS4 nästa helg. Eller är releasetitlarna för svaga för att roa dig en hel helg, och är det i så fall kanske smartare att försöka spara lite reservspel till nästa vecka?

Oavsett hur du tänkt gå till väga, eller om du ens tänkt införskaffa en PlayStation 4 nästa vecka, vill vi veta vad du ser fram emot att spela nu i helgen. Här är i alla fall vad vi ska spela i helgen!

Krille: Till helgen blir det att ta på sig den gråblå spandexoverallen (den utan styva gummibröstvårtor) och hänga med Läderlappen i Batman: Arkham Origins för mig. Det jag spelat hittills har varit en stor besvikelse och jag hatar hur de nya utvecklarna förstört stridssystemet med fladdrig kontroll, vänt upp och ned på stämningen och återanvänt så mycket att spelet känns som ett enda stort eko. Ändå tänker jag ge DC Comics svar på Sherlock Holmes en ny chans under helgen och hoppas ändra uppfattning – jag älskar ju trots allt föregångarna och Arkham Asylum är ett av mina absoluta favoritspel någonsin.

Joakim: Denna veckan har varit såpass intensiv att jag tar in på spa under lördagen för återhämtning, väl hemma därifrån kommer jag och sambon att försöka köra färdigt spelet med den långa tramstiteln New Super Mario Bros U. Plattformstemat fortsätter med Rayman Legends på min nyinköpta Playstation Vita, ett vackert och härligt färggrant spel som jag uppskattat mycket hittills.  Några avkopplande rundor i Blizzards ack så beroendeframkallande kortspel Hearthstone kommer jag säkert också att klämma in, så fort jag sätter mig framför datorn sugs min muspekare mot den ikonen. De snabba matcherna ihop med det enkla men ändå djupa spelsystemet gör att jag är ganska säker på att företaget har ännu en succé i portfolion när de släpper spelet i början av nästa år.

Jonas: Jag har nu haft min PlayStation 4 i över en vecka, så jag plöjer fortfarande lanseringstitlar på den plattformen. Assassin’s Creed IV: Black Flag, FIFA 14, Need for Speed: Rivals och Skylanders: Swap Force är bara några av titlarna som kommer att gå varma under helgen. På den bärbara sidan får min Vita vila lite eftersom min iPad lär fresta mig med Marvel Puzzle Quest och min 2DS vill säkert att jag ska starta upp The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Så, vad ska du spela i helgen?

AC4

4 kommentarer
  1. Simon Campanello (@SimonCampanello)
  2. Stina
  3. Johan Lindros Johan Lindros
  4. Johannes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.