Vad spelar du i helgen? [Vecka 46 2017]

Med endast sex veckor kvar på 2017, börjar det bli dags att tänka på årets bästa spel för oss på PSbloggen. Det känns faktiskt lite lustigt eftersom det hela tiden fylls på med nya kvalitetstitlar som tävlar om uppmärksamheten, även så sent som i november.

Nu när helgen är alldeles inpå, gäller det att samla nya krafter inför den kommande veckan och i redaktionen har vi botemedlet för både tristess och trötthet; att spela PlayStation-spel! Vi tänkte låta några ivriga redaktionsmedlemmar skriva av sig om sina planer, sedan vill vi gärna höra hur din helg ser ut!

Jerry laddar de tunga vapnen

Hoho! Finns det några elaka nazister här?

Andra världskriget har gett mig mersmak på tyngre vapen och därför inskaffade jag Wolfenstein II: The New Colossus (9/10). Än så länge är jag förtjust i den blytunga stilen och att förödmjuka de ondskefulla nazisterna är för mig ett sant nöje. Jag kommer ägna mig åt både Bethsedas tungviktare och Call of Duty: WWII (7/10) denna helg.

Jag blev riktigt glad över att få två svåråtkomliga troféer i Friday the 13th: The Game (8/10) nyligen, genom att uppnå 500 matcher som lägerledare och även slå av Jasons mask tretton gånger. Min jakt på pokaler fortsätter vidare i helgen, och om jag har tur så kanske slinker ett svåråtkomligt kassettband ned i min ficka också.

Jesper rullar som en blå igelkott

Jag nålar fast bottennoteringen och slår spiken i kistan när igelkotten sticker.

Jag har fortfarande Sonic Forces kvar att spela med avsikt att skriva en recension, och det känns som om jag börjar närma mig slutet. Speltiden kommer att delas med Middle-Earth: Shadow of War (9/10) som jag helst skulle bli klar med innan jag börjar med Assassin’s Creed: Origins (9/10).

Förutom konsolspel ska jag även hinna med en Room Escape och ett 40-årskalas, så helgen är fullspäckad!

Martin är bitvis förkrossad över motståndet

Do a barrel roll!

Do a barrel roll!

På recensionsbordet ligger både Need for Speed Payback och LEGO Marvel Super Heroes 2. Gummibandsracing känner jag mig ganska klar med även om det finns väldigt mycket mer att göra, men jag tror att jag är redo för en recension som du kan läsa nästa vecka.

Jag kunde inte låta bli att spontanhandla lite fler spel till samlingen och förhoppningsvis har jag tid över att slänga mig in i äventyret som Oxenfree levererar. Om det inte skulle räcka till, finns det ju alltid lite sköna pusselspel från Artifex Mundi som bara väntar på att få låsa upp fler platinatroféer!

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.