Vad spelar du i helgen? [Vecka 46 2014]

Vi är mitt i slutfasen av årets brutala spelår som har innehållit så många spel att det lär ta en livstid innan man har betat av samtliga. Och ändå är det inte riktigt slut än.

Redaktionen delar friskt på storspel såsom Assassin’s Creed: Unity/Rogue, LittleBigPlanet 3, PES 2014 och jag själv har också några spel som måste spelas genom.

Jonas blandar friskt mellan skräck, Lego, plastfigurer och Destiny

Den basala rösten når yttre rymden!

Den basala rösten når yttre rymden!

Jag är sedan tidigare helt färdig med Skylanders: Trap Team och håller på för fullt med The Evil Within och LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Självfallet fortsätter jag även i Destiny trots att jag nyligen nådde den allra högsta ranken för tillfället, då jag dels vill ha fler roliga vapen men också för att skapa två nya karaktärer så att jag snart kan få platina i det.

Till veckan kommer du att få ta del av mina tips så att du också kan nå nivå 30 på kortaste möjliga tid inför den kommande expansionen.

Johan lönnmördar och gör antropologiska undersökningar

acu-gi-02_147186[1]

Det var enkelt att komma upp, men hur fasen tar jag mig ner?

Helgen kommer att vara fullproppad med spel eftersom spelhösten inte är nådig mot min plånbok, precis som vanligt. Primärt kommer Assassin’s Creed: Unity vara på menyn och målet är att slutföra Arnos äventyr under franska revolutionen. Jag kommer dessutom att spela igenom pixeläventyret Home, och förväntar mig ha en recension av detta färdig nästa vecka.

Utöver detta kommer jag att försöka mig på flerspelarläget i Call of Duty: Advanced Warfare och undersöka ifall alla stereotyper om onlinespelarna stämmer. Detta kommer också att skrivas ner i en recension inom kort.

Men nu vill jag veta vad du spelar i helgen, så – vad spelar du i helgen?

9 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Macce_1
    • Johan Lindros Johan Lindros
  3. Quint Quint
  4. motz motz
  5. Martin Svennberg Martin Svennberg
  6. OstKakan OstKakan
  7. macke86
  8. kalsid

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.