Vad spelar du i helgen? [Vecka 45 2023]

Helgen närmar sig, och precis som man kan tänka sig bjuder novembers andra helg på både regn och rusk i klassiska höstmanér. Det har varit blygsamt med recensioner i veckan som har gått, men som du kanske anar bubblar det intensivt bakom kulisserna.

Skulle det vara att det kliar i fingrarna så pass att du inte orkar vänta på nya recensioner kan du alltid ta dig en titt på månadens Playstation Plus-titlar. Dessa blev tillgängliga i tisdags, och du kan läsa mer om dem i länken ovan. Medan du gör det bjuder redaktionen på sina spelplaner för helgen.

Johan pendlar vidare mellan drakarna

De nya kläderna på H&M etablerar verkligen en ny stil och ton.

Mycket av min speltid i veckan har tillbringats i det efterlängtade Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name och sent igår rullade även sluttexterna i denna underhållande resa. En recension kommer du därför att kunna läsa i början av nästa vecka! Men om du är bekant med dessa spel vet du säkert också att det finns massor av sidoaktiviteter att leka med också, och det kommer därför att finnas en del jag återvänder till under helgen.

Jag kommer även att studsa tillbaka till Yakuza: Like a Dragon (9/10) för att slutföra min genomspelning där. Med detta kommer jag att vara väldigt redo, och extremt taggad inför Like a Dragon: Infinite Wealth i januari.

Jesper gör ett kärt återbesök

Vem är det som gömmer sig bakom rosorna? En ny spelbar karaktär?

Efter att ha varit borta från min PlayStation ett par helgen ska det bli skönt att kunna spela lite igen. Och hösten 2021 recenserade jag Tales of Arise (9/10) och det har nu fått en expansion i form av Tales of Arise: Beyond the Dawn som jag nu ska sätta tänderna i. Dock känns det som att jag börjar närma mig slutet i det eminenta Marvel’s Spider-Man 2 (10/10) så jag får nog svårt att hålla nätskjutarna borta från det.

Som om inte det vore nog så inträffar ju Fars Dag i helgen och dottern kommer på besök för första gången sedan hon började på universitetet och vem vet, det kanske blir lite spelande med henne också nu när hennes speldator befinner sig på annan ort.

Jonny blandar genrer

Här finns smällkarameller åt alla!

Mina spelplaner inför de kommande dagarna skiljer sig inte nämnvärt från de jag hade förra helgen. Jag siktar på att runda av Hellboy: Web of Wyrd, men även att fortsätta min resa genom det kluriga äventyret The Talos Principle 2.

Det har även kommit ett tillägg i form av Robocop: Rogue City, ett spel som är spännande att uppleva då jag är ett fan av den ursprungliga Robocop-filmen. Recensioner av samtliga spel kommer så småningom.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.