Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2017]

Då var det dags för helg igen. För egen del innebär veckoslutet en resa hem till Småland för att hälsa på mina föräldrar. Eftersom jag kör bil dit, får spelandet helt enkelt finna sig i att hamna i baksätet under dessa dagar.

I mitten av veckan fick jag möjlighet att prova Gran Turismo Sport, både på PlayStation 4 Pro och med PlayStation VR (8/10). Jag måste erkänna att jag var smått imponerad av båda upplevelserna och ser fram emot när spelet släpps nästa vecka. Men nog om detta, nu är det dags att berätta spelplanerna för helgen!

Anton rejdar återigen gravkammare

20, förlåt 21, år gammal spelserie and still going strong.

Efter att ha spelat igenom delar av Uncharted: The Lost Legacy (8/10) utan att bli superöverväldigad påmindes jag om att jag faktiskt aldrig tog mig igenom Rise of the Tomb raider (9/10) efter ett sent inköp inför jul förra året. Därför tillbringar jag nu helgen i de bittert kalla ryska miljöerna och letar hemligheter från svunna tider och njuter av varje infångad höna. Jag måste ju om inte annat bli klar innan mars 2018 när Alicia Vikander och Roar Uthaug visar upp sin tolkning på svenska biografer.

Johan jonglerar ett flertal spel

Tandläkarbesöket spårade snabbt ur till något jobbigare.

Spelhösten har utan tvekan tagit över min fritid, och det känns förstås både överväldigande och spännande på en och samma gång. På menyn för helgen kommer jag dels att klämma in en del The Evil Within 2, som hamnade på mitt recensionsbord.

Det efterlängtade Middle-earth: Shadow of War kämpar också för min uppmärksamhet, och jag ser sannerligen fram emot att fördjupa mig i det nya och expanderade nemesis-systemet. Slutligen kommer jag att fortsätta spela det lysande Danganronpa V3: Killing Harmony (9/10), där jag precis har påbörjat tredje kapitlet, och jag har älskat varje sekund av det hittills.

Det nalkas bröllop, ekoljud och hockeymasker för Jerry

Är det här vi ska utföra bröllopsvalsen?

Jag ska gifta mig nu på lördag och då uteblir spelandet under hela dagen, fast jag kan få in några spelstunder under fredagen och söndagen. Jag har greppat tag i äventyrspelet Echo, där jag är min egen fiende och jag ser fram emot att få utforska denna intressanta konstruktion ytterligare.

Jag berättade nyligen om att Friday the 13th: The Game (8/10) skulle få en stor uppdatering och den lanserades redan igår. Eftersom jag får dubbla poäng den här helgen, är detta ett utmärkt tillfälle att stiga upp flera nivåer och dessutom får jag bekanta mig med Jason från Fredagen den 13:e del 4.

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  2. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.