Stor uppdatering kommer till Friday the 13th: The Game

Nu på fredag är det den 13 oktober och en sorts julafton för Jason Voorhees, eftersom den fysiska utgåvan för Friday the 13th: The Game (8/10) lanseras samma dag. Men spelutgivarna Gun Media vill dessutom fira dagen till ära med massor av nytt innehåll i en stor uppdatering.

Direkt från Fredagen den 13:e del 4 kommer en ny karta med familjen Jarvis timmerstuga och det stora gästhuset, tillsammans med Ted Whites tolkning av mannen iklädd hockeymask. Jason är på sitt argaste humör och jag måste erkänna att spelets utvecklare IllFonic har lyckats med utseendet, särskilt hans äckliga fingernaglar och det blodiga hacket i masken.

Den nya lägerledaren Mitch Floyd gör entré i Camp Crystal Lake och han påminner starkt om Chuck från den tredje filmen. Jag gillar att utvecklarna lägger till filmernas stereotyper och en rökande hippie är precis vad spelet behöver.

En lugn hippie, eller är det möjligtvis Peps Persson?

Nyligen fick lägerledarna möjligheten att utföra gester och snart får de dansa loss med nya rörelser. Jag är övertygad av att de nya gesterna är en liten referens till Crispin Glovers lustiga dans i fjärde filmen.

Kommande helg kommer du få dubbla poäng och det kommer väl till pass eftersom du måste uppnå nivå 44 för att låsa upp den nya Jason. Allt extramaterial, förutom gesterna, kommer att vara helt gratis, vilket förstås är välkommet.

Vad tycker du om alla kommande nyheter till Friday the 13th: The Game?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.