Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2014]

Det är en ödesmättad helg på redaktionen. Så här på fredageftermiddagen säger min vänlista mig att en god andel av oss redan sitter med Destiny i högsta hugg och skjuter fallna på löpande band.

Som du kanske vet skickades inga recensionsexemplar ut i förtid, därför kommer vår recension först när vi hunnit sätta oss in i detta mastiga spel ordentligt. Så länge kan du alltid göra oss sällskap på PSN!

Däremellan varvas det japanska rollspel, digitalt LEGO och lite kluriga pussel.

Martin varvar stort och smått

minecraft ps4Självklart ska jag spela Destiny i helgen! Sedan release har jag spelat lite grann varje kväll och för varje gång jag spelat längtar jag tillbaka till nästa sittning med mitt fireteam. Tjusningen i spelet tycker jag definitivt är när vi är flera som hjälps åt att göra slarvsylta av fienderna (eller själv bli slarvsylta i vissa fall).

Jag kommer också att nöta vidare i Minecraft på PlayStation 4. Efter ett smärre missöde där en bugg i spelet lyckades tömma alla mina kistor på innehåll är jag tillbaka på banan och har till och med lyckats ta trofén för att stoppa 1728 block med kullersten i en kista. Snart är det dags att leta upp slutportalen och möta bossen i spelet (ni vet väl att Minecraft faktiskt går att klara, va?).

Lite tid ska jag ägna åt Sword Art Online så att jag äntligen kan påbörja min recension eftersom jag tror att jag börjar få ett bra grepp om spelet nu.

Simon bollar framtidsvisioner

machinarium-wallpaper-cover-1920x1200Precis som alla andra kommer jag att sitta klistrad vid Destiny så mycket jag kan utan att försumma jobb, familj, regelbundna måltider och frisk luft allt för mycket. Jag har fått nöjet och det brutala ansvaret att plita ned ett betyg på Bungies nya spel. I hemlighet hoppas jag på att de smugit in Arbiter i något hörn, men det vore väl att hoppas på för mycket…

Om det blir någon tid över ska jag ge mig på Vitan också. Turerna fortsätter i det underliga rollspelet Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1 och så slog jag till på nästan fånigt charmiga Machinarium. Det blir förmodligen min femte genomspelning, men när det kostar en ynka tjuga i veckans PSN-rea är det svårt att säga nej.

Det blir helt enkelt tre väldigt olika parallella universum att utforska. Vi får se vilket som gör sig bäst.

Det är vad vi sysslar med, men vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Martin Svennberg Martin
  2. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.