Vad spelar du i helgen? [Vecka 36 2022]

Likt höstlöven börjar rulla fram längs Sveriges gator rullar även veckorna på, och ännu en helg närmar sig med stormsteg. Kanske har du redan planerat vilka spel du ska ta dig an under höstens och vinterns mörka kvällar, eller så tar du det lite som det kommer och spelar det som faller dig in.

Känner du dig osäker och behöver lite motivation kan du ju alltid låta dig inspireras av följande spelplaner.

Jesper spelar roll

Gruvbossen är obligatorisk på vägen mot framgång. Och har du tur kanske du får lite guld med dig från honom.

Jag spelar för tillfället ett kommande japansk rollspel med avsikt att recensera det. Om du håller utkik de kommande veckorna kommer det att dyka upp mer information.

Vid sidan om fortsätter min genomspelning av Life is Strange 2 och jag kör lite omgångar i roguelike-delen som dyker upp efter att du klarat Inscryption. Jag har dessutom köpt Manifold Garden (9/10) och Faraday Protocol som får vänta lite.

Jonny hänger på stan

Mörker och metall under en nattlig promenad

Recensionsspelen fortsätter att trilla in till redaktionen i ett stadigt flöde, så det finns alltid att göra på den fronten. Ett av de senaste spelen vi har fått till oss är Steelrising där det blandas hejvilt med historiska teman, robotar och revolutionära känslor. Det har jag fått till mig och jag ser fram emot att utforska det under helgen.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R har under veckan som gått fått mig att höja på ögonbrynen fler gånger än jag vill erkänna, men några matcher till tänker jag klämma in innan recensionen går upp nästa vecka.

Fredrik går tillbaks till skolan

Japanska ungdomar i en skola. Vad kan möjligtvis gå fel?

Jag har fått möjligheten att uppleva livet som koreansk skolungdom i White Day: A Labyrinth Named School, ett klassiskt överlevnadsskräckäventyr i skolmiljöer. Jag har redan lyckats dö, så jag misstänker att jag behöver använda lite bättre överlevnadstaktiker i mina framtida försök. Om jag kan överleva terminen så kommer det dyka upp en recension inom kort. Bortsett från skolskräck tänkte jag fortsätta mysa lite med det långsamma, musikvideobaserade spelet We are OFK och den interaktiva filmen The Gallery (från regissören bakom Five Dates och The Complex).

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.