Vad spelar du i helgen? [Vecka 33 2022]

Värmen har efter några veckor av normala mått återigen fått stora delar av Sverige att sätta igång fläktarna på full kraft där hemma. Något annat som verkligen har fått upp värmen för oss på redaktionen är mängden recensionsspel som har trillat in efter en något lugnare period.

I veckan som har gått har du bland annat kunnat läsa om det narrativa djup som upplevdes i South of the Circle (8/10) , men även bottennappet Martin drog upp i form av Book Quest (3/10)

Vi har dock fler bollar i luften, och kanske får du veta mer om dem i följande redogörelser.

Jesper ser dubbelt

Nu gäller det att se till att enten blir entledigad.

Jag har en samling med två spel som recensionsprojekt och det blir där mitt fokus ligger för helgens spelande. Det handlar om actionrollspelen Fallen Legion: Rise to Glory och Fallen Legion: Revenants. Om jag skulle behöva en paus så är jag mitt uppe i min första genomspelning av Life is Strange: Before the Storm del 3 (8/10) och ligger i den tredje och avslutande delen. Jag köpte dessutom Twin Mirror (6/10), Vampire the Masquerade: Coteries of New York och Vampire the Masquerade: Shadows of New York på den pågående rean och de ligger och pockar på min uppmärksamhet på startskärmen på min PlayStation 5.

Johan jonglerar öppna spelvärldar

Är Saints Row ute än? Nähä, jag får väl stirra på klockan tills det är dags.

Jag har för ovanlighetens skull två pågående recensionsprojekt som kommer att sysselsätta mig i helgen. Först och främst har jag PC-versionen av Marvel’s Spider-Man (10/10) som jag hade hoppats på att kunna publicera redan denna vecka, men den olidliga värmeböljan har satt stopp för mycket på det produktiva planet på sistone. Jag har även lagt en hel del timmar i den spännande nystarten på en gammal favoritserie, nämligen Saints Row. Jag hoppas att kunna ha recensionen av detta klar till embargot lyfter på måndag!

Jonny hoppar mellan genrer

(Rymd)skepp ohoj!

Recensionsspelen bara rullar in på redaktionen just nu, så precis som de andra har jag fullt upp. Cult of the Lamb är snudd på avslutat, men följs upp av både Destroy All Humans 2: Reprobed och Thymesia, båda till synes intressanta spel ur olika genrer.

Helgen kommer således att vara knökad av spelande, men som ni kanske kan gissa är det inget jag motsätter mig. Resultaten av spelandet kommer ni att få läsa om i sinom tid.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.